Tuğra Yazıcı
Hectopat
Ben çalışan USB bellek ile başlamıştım işe.
Evde kullanmadığın kıyafetleri, eşyaları sat. Eski telefonunu sat. PC varsa tüm bileşenlerini sat.
İkinci el sağlam ürünleri kâr koyup satmak aklıma yattı gibi. Bit pazarlarında en çok kâr ettirecek bir kategori var mı?
Telefonumun alıncağını sanmıyorum, kullanılmayan eşya çok, PC parçalarımı satamam şu an çünkü başarısız olup kaş yaparken göz çıkarma riskini almak istemiyorum.
Twitch'te yayın izleyerek sadakat ödülleri ile alınan vp, steam cüzdan gibi şeyleri satabilirsiniz. Reklam olmaması açısından arama kısmına "izle kazan" "steam cüzdan kod" "vp" gibi anahtar kelimeler yazarak çoğu kanalı bulursunuz. Tabii bazı insanlar chatte aktif olmak zorunluluğunu tutuyor. Bir de bu lafımın herhangi bir garantisini veremem. Güvenlir yayıncı bulmak size kalmış. Eğer olur da bir sıkıntı çıkarsa sorumlusu ben değilim. Çok izlenen veya discord kanalında kanıt bulunan insanları tercih edin. Aldığınız vp ve steam cüzdan kodlarını Technopat Sosyal üzerinden veya başka platformlar üzerinden ucuza satarak belki iyi para yaparsınız. Karta ödeme alırsınız ve sonra o parayı çekersiniz. Papara öneriyorum, ininal para kesiyor.İkinci el sağlam ürünleri kâr koyup satmak aklıma yattı gibi. Bit pazarlarında en çok kâr ettirecek bir kategori var mı?
Telefonumun alıncağını sanmıyorum, kullanılmayan eşya çok, PC parçalarımı satamam şu an çünkü başarısız olup kaş yaparken göz çıkarma riskini almak istemiyorum.
Telefonu satmak başlı başına risk. Ben telefonumu, bilgisayarımın tüm bileşenlerini, eski kıyafetlerimi filan satacağım. Tüm parayla sadece sistem alcam. Monitör, hoparlör filan değil.Telefonumun alıncağını sanmıyorum, kullanılmayan eşya çok, PC parçalarımı satamam şu an çünkü başarısız olup kaş yaparken göz çıkarma riskini almak istemiyorum.
Olsa bile çok uzun yıllar alır o parayı toplamanız. Günlük 30 TL-50 TL'ye çalışmak tek çare. 14 yaşında birisine maksimum 30 verirler. Emin ol, logo yapmaktan daha fazla kazanırsın. Büyük ihtimalle 2-3 TL logolar yapıyorsun. Yakacağın elektrik 1-2 TL. Eline 0-1 TL kalıyor. Emekli oluncaya kadar gider bu.
Telefonu satmak başlı başına risk. Ben telefonumu, bilgisayarımın tüm bileşenlerini, eski kıyafetlerimi falan satacağım. Tüm parayla sadece sistem alacağım. Monitör, hoparlör falan değil.
Bunlar bayağı riskli şeyler. Ama hayatta risk alırsan kazanma şansında var. Hayat demek risk demek öyle değil miama bunları bende düşünüyorum "ya elimde kalırsa, bütün bu uğraş. O zaman ne olacak?" demeden yapamıyorum. Sistemim hiçbir şekilde Crysis kaldırmaz demişlerdi, bilgisayarımın çökeceği riskini alıp yükledim. Oyunda 29 saatim var
Ne bileyim sokakta birisini bul, iddaya gir "ben daha fazla şınav çekersem 30 lira vereceksin" gibi.
Ama en mantıklı şey eşyalarını satman. Tüm bilgisayarın ederi 2 bin diyelim, telefonun 700 lira olsun, evde saçma sapan eşyaların da bi' 100 lira etsin, bayramlarda da harçlık ile 10 lira toplarsın. Babana söyle bana para ver diye. Ben söylüyorum hiç vermiyor. Belki senin baban verebilir. (fahiş fiyatlara satmam daha uygun olacak)
Çok iyi yaparsa neden olmasın sadece öğrenmek devamında yaparsın evet yaşı küçük ama iyi yaparsa başarabilir.
Ben çok eski kayıt olduğun için bu konuda bilgim yok, ben kayıt olurken bedavaydı.Hocam bionluk olmak için 20 TL üye olma ücreti var değil mi yanlış bilmiyorum.
Ben lise mezunuyum hayatımı wordpress' den kazanıyorum.WordPress'ten nasıl para kazanabilirim?
Üniversite mezunu sayılabilirim bende bilmediğim için soruyorum.
Bionlukta logo vb. kreatif işler oluyor genelde.
Ben çok eski kayıt olduğun için bu konuda bilgim yok, ben kayıt olurken bedavaydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.