Nasıl para kazanılır?

Ben konuyu okumamıştım sadece kendine para kazanmak için sanmıştım o zaman haklısınız.

Sana verebileceğim tavsiyeler :
1-) Bir Cafe'de garsonluk yapabilirsin.
2-) McDonald's,BurgerKing gibi yerlerde kasiyer olabilirsin.
3-) Kurye olabilirsin.
4-) İnternette FreeLancer olarak çalışabilirsin.
5-) Berber dükkanına girebilirsin.
6-) Bakkalda falan çırak olabilirsin.
7-) SüperMarketl'ler de kasiyer olabilirsin.
8 - ) CanKurtaran olabilirsin.
9-) Dijital Tasarım yapabilirsin.(Logo,Banner v.s)
10-) YouTube kanalı veya TikTok hesabı açarak prim üzerinden yüksek kitleye ulaşıp para kazanabilirsin ki bunu asla önermem.(Canlı yayınlarda ki zavallılar gibi görünmeni asla istemem son çare olarak yazdım bunu.)

Aklıma bunlar geldi şuanlık.Umarım bir iş bulursun.

Grafik tasarım alanında iyiysen eğer, freelance olarak grafik tasarımlar yapabilirsin. Bionluk, fiverr, upwork gibi siteler freelancerlar için en uygun yerlerdir.
Evet onunla ilgileniyorum ama 1 buçuk aydır 1 kişiden bile teklif gelmedi
Arkadaşlarım "işin olsun" adlı uygulamada iş buluyorlar. Günlüğü 150TL+ alıyorlar. En kötü bunu denersiniz.
işin olsundan bir kaç işe başvurdum bakalım
Garsonluk olurdu ama Sakarya'da o tarz yerlere küçük yaştaki insanları almıyolar baya bi gezdim .
Kasiyer olmak imkansız benim yaşımda sanırım bende olsam güvenmem oraların sahibi olsam büyük şirketler sonuçta ve şahsen yaşımdan çok daha küçük gösteriyorum..
Kurye için ehliyetim yok ve dolmuşa harcayacağım paraya deyiceğini düşünmüyorum.
FreeLancer ile uğraşıyorum ama teklif gelmiyo bakalım deniyorum.
Berber dükkanı düşünülür bulursam güzel bi yer merkezde falan..
Bakkalda çırak olduğunda 2 3 cips çikolata yiyiyosun boşaldıkça dolapları dolduruyosun kasaya geçilirse çok iyi onun dışında çırak olunmaz..
SüperMarket kasiyeri mezun olmadan v.s. işçi almıyolar özellikle 18 yaş altı asla
Cankurtaran olunacak bi yerde yaşamıyorum Karasu harici burda deniz yok ve Karasuya gidicek durumumda yok her gün merkezde oturuyorum
Dijital Tasarım ile uğraşıyorum Logo,Banner v.s. kendime yaparken 2 3 bilgi edindim ama Bionlukta v.s. teklif bir gelmedi bana bende bi şanssızlık var hocam
YT Kanalı .... 200 300 gibi abonelere 4 yılda anca çıkabildiğim platform 50 60 izlenmeler için 15 20 saat montajla uğraşmalar... orası bende tutmadı be hocam TT hesabı işi biraz komiğime gitti ama malesef canlı yayın açıp para kazanabilcek kadar şahşahlı bi dış görünüşüm yok siz konuyu anladınız
Şu sıralar işinolsun.com da iş arıyorum aklınıza gelen bir fikir varsa hala bekliyorum dostlar iyi günler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…