Steam Nasıl para kazanılır?

DavudDavud12

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar kartlar, cevherler vesaire gibi birkaç şey ile Steam'den para kazanmak istiyorum, geçenlerde bir 10 dolar kazanmıştım indirimde oyun almıştım hoşuma gitmişti, neler yaparak para kazanabilirim Steam'de? Para atmadan yapacağım haberiniz olsun.

Arkadaşlar kartlar, cevherler vesaire gibi birkaç şey ile Steam'den para kazanmak istiyorum, geçenlerde bir 10 dolar kazanmıştım indirimde oyun almıştım hoşuma gitmişti, neler yaparak para kazanabilirim Steam'de? Para atmadan yapacağım haberiniz olsun.
Idle Master gibi uygulamalarla koleksiyon kartı düşürüyordum yıllar önce. 100-150 oyuna aynı şeyi yapınca güzel para getirmişti bana. Ama şuan dolar piyasasına geçtiği oyun fiyatları, koleksiyon kartlarının fiyatını kurtarıyor mu bilmiyorum. Arkaplan muhabbetlerine girebilirsin eskiden onlardan da iyi para almıştım. Belirli oyunların koleksiyon kartlarını pazardan alıp birleştirerek değerli arkaplanları düşürmeye çalışıyoruz. Eskiden yaptığım oyunları görmen için Steam hesabımı buraya koyacağım. Rozetler bölümüne girip en aşağıdan bakabilirsiniz oyunlara. Ama yaptıklarım o zamanlar iyi para getirten oyunlardı. Piyasa her zaman değiştiği için sizin de yapmadan önce oyunları kontrol etmeniz gerekiyor. Linkteki siteden daha rahat kontrol edebilirsiniz.

Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198998575553/badges/

Söylediğim site: Badge Pricelist :: Steam Card Exchange

Seçkinin varsa CS'den kazanabilirsin onun dışında banana tarzı oyunlardan küçük paralar kazanabilirsin.

Banana tarzı oyunlarının mantığını bilmiyorsun galiba. Oynama ve kimseye oynattırma.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyerek anlayabilirsin.

Para kazanmak için Idle Master kullanarak kart kasabilirsin. Onun dışında CS Prime İLE item düşürüp satabilirsin.

300 lira için dünyanın işini yapacağına sanayiye git sana çok daha fazlasını verirler. Veya CS oyna kasa düşürür satarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı