Nasıl para kazanırım?

hcnuPcitirC

Hectopat
Daha fazla  
Yaz tatilinde en azından bir iş yerinde çalışıp kendi paramı biraz da olsa toplamıştım. Ama artık bu para tükendi ve okulada devam ediyorum elimde kalan 1000TL var sadece bu parayı nasıl çoğaltabilirim?

Ticaret yapamayacağına göre part time çalışarak para kazanırsın. Harammış değilmiş diye düşünmüyorsan, ailenden birisi izin verirse faize basarsın paranı öyle kazanırsın.
Aynen knk 1000tl'sini faize basmalı çok iyi pasif gelir olur(34tl)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-10-29-21-16-42-888_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-10-29-21-16-42-888_com.android.chrome.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 113
Sanalda para edecek bir işe yatkınlığınız veya bilginiz varsa harçlığınızı kolayca çıkarabilirsiniz.

Ben oturduğum yerden makale yazarak 1000 TL'ye yakın para kazandım zamanında.

Elinizdeki parayı çoğaltmak istiyorsanız bilen birinden yardım alarak borsada yatırım yapabilirsiniz. Köşeyi dönmezsiniz ama harçlık çıkartırsınız. Elinizdeki paradan olmanız da muhtemel tabii. Risk işidir.

Çalışmak istiyorsanız çevrenizdeki yerlerle görüşürsünüz zaten, o konuda bir şey öneremem.

Öyle çalışmadan 1000tl ile ne yatırım yaparsın nede ticaret, ticaret yaparsın anca su alıp ışıklarda su satarsın öyle büyük ticaretlere giremezsin.
Ya biryerde çalışıcaksın part time olarak yada günlük işleri giriceksin cumartesı-pazar.
Ticaret dersen yani 1000tlye aldığını 1100e satarsın oda alıcı bulursan artık gidipte su satsan günde 200tl gelir zaten, günlük işe girsen 500tl gelir.

Yaz tatilinde en azından bir iş yerinde çalışıp kendi paramı biraz da olsa toplamıştım. Ama artık bu para tükendi ve okulada devam ediyorum elimde kalan 1000TL var sadece bu parayı nasıl çoğaltabilirim?

Git bir eğitim al ve becerini geliştir. Yeteneğini insanlara pazarla. Örneğin ben yazılımda kendimi geliştirip para kazanmaya çalışıyorum.

Bilginizi satabilecek bi durumunuz yoksa part time çalışmaktan başka türlü yapamazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı