Nasıl pasif gelir elde edebilirim?

ronark

Hectopat
Bilgisayar üzerinden aylık 100-200 lira bile olsa gelir elde edebileceğim bir şey ile uğraşmak istiyorum. Öğrenci olduğum için saatler harcayacağım bir şey yapamam ve bilgisayarda artık oyun falan oynamak yerine gelir elde etmek istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Not: Mining yapabileceğim yeterlilikte sistemim yok mining işini yapamam.

Son düzenleme:
Logo, Grafik Tasarım, Yazılım. Bilgi ve sermaye varsa al-satçılık.
Ayrıca bilgisayardan para kazanmak ile alakasız fakat Lise veya Ortaokul öğrencisi isen her yıl MEB'in bursluluk sınavları oluyor, ona gir. Kazanırsan aylık 400-500TL veriyorlar diye biliyorum.

Freelancer çalışabilirsiniz.
Hangi sektör üzerine çalışmamı tavsiye edersiniz?
Hocam zamanınız çoksa airdrop kovalayın gerçekten iyi para var.
Airdrop muhabbetlerinden haberim yok diyebilirim açıklarmısın biraz.
Logo, Grafik Tasarım, Yazılım. Bilgi ve sermaye varsa al-satçılık.
Ayrıca bilgisayardan para kazanmak ile alakasız fakat Lise veya Ortaokul öğrencisi isen her yıl MEB'in bursluluk sınavları oluyor, ona gir. Kazanırsan aylık 400-500TL veriyorlar diye biliyorum.
Üni son sınıfım burs olayları malesef bulamadım, sağlık sektöründe çalışacağım bölümüm onun üstüne derslerden çok kafayı kaldıramıyorum oturup yazılım dili öğrenme v.b şeyler yapamam açıkcası 13-14 yıllık bilgisayar kullanıcısıyım yapabileceğim kolay işler benim için daha iyi olur getirisi yüksek olmasına gerek yok 100-200 civarı bile olsa yeterli zamanla artırmak mümkün.

Arkadaşların bahsettikleri gibi logo-grafik tasarım, yazılım, seslendirme gibi alanlar popüler. Sizin yeteneğinize bağlı olarak seçim yapabilirsiniz. Çok büyük bir gelir kazanmak istemediğiniz için profesyonel çalışmalar yapmanıza gerek kalmaz.

Airdrop muhabbetlerinden haberim yok diyebilirim açıklar mısın biraz.

Üniversite son sınıfım burs olayları maalesef bulamadım, sağlık sektöründe çalışacağım bölümüm onun üstüne derslerden çok kafayı kaldıramıyorum oturup yazılım dili öğrenme vb şeyler yapamam açıkçası 13-14 yıllık bilgisayar kullanıcısıyım yapabileceğim kolay işler benim için daha iyi olur getirisi yüksek olmasına gerek yok 100-200 civarı bile olsa yeterli zamanla artırmak mümkün.

Şimdi kripto paralar çıkmadan yani piyasaya sürülmeden önce airdrop yaparlar yani paranın bir kısmını belli bir kullanıcı sayısına dağıtırlar diyelim ki 100.000 coin 10.000 kişiye dağıtılacak şanslı olan 10.000 kişi belli bir sayıda coin kazanıcak şans yüzdesini arttırmak için ise referans kasmanız gerekecek aynı şey NFT'ler içinde geçerli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı