Pasif gelir nasıl elde edilir?

İnternetten para kazanmak için yine internetin "şımarık bebesi" olmak lazım :D

Yani İnternette para kazanmak için paranın olması lazım genelde. Mesela freelancer olsan bile, freelance ilan sitelerinde ilan vermek için para vermen gerekiyor.

"Ulen bizim derdimiz para kazanmak, param olsa senin sitende ne işim var zaten?" diyorum, üyeliğimi iptal ediyorum.

YouTube zaten olmaz. Kamera yok mikrofon yok, (özgüven de yok bende)

Freelancer bile olabilir miyim pek emin değilim. Photoshop'u çok iyi biliyorum ama bu bilgi paraya nasıl dönüşür hiç fikrim yok. Photoshop derken logo yapmaktan bahsetmiyorum, o illustrasyona giriyor daha çok.

Ama sonuçta logo yapmak bir meslek sonuçta, o işin okumuşlarını tercih edeceklerdir yine.

Pasif gelir elde etmek için yapacağınız iş hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Eğer yaklaşık 7-13 ay civarında kendinizi eğitebilirseniz Forex üzerinden ciddi miktarlarda gelirler elde edebilirsiniz. Fakat acele etmeyip işi öğrenmek çok önemli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı