Nasıl polis olunur?

TRUEALPHAtr

Hectopat
Daha fazla  
2025 yılında üniversite sınavına gireceğim. TYT'den puan alıp polis meslek yüksekokuluna gitmeyi düşünüyorum. Birkaç yerde 18 yaşında olmakla alakalı bilgiler gördüm. Ben Ekim 2007 doğumluyum, seneye Ekim ayında 18 oluyorum; sınav ise haziran sonuna yakın oluyor, bu yüzden daha 17 yaşında oluyorum. Eğer TYT puanım yeter ve parkur sınavını geçersem, polisliğe hak kazanır mıyım yoksa 1 yıl sonra tekrar girmem mi gerekir?

2025 yılında üniversite sınavına gireceğim. TYT'den puan alıp polis meslek yüksekokuluna gitmeyi düşünüyorum. Birkaç yerde 18 yaşında olmakla alakalı bilgiler gördüm. Ben Ekim 2007 doğumluyum, seneye Ekim ayında 18 oluyorum; sınav ise haziran sonuna yakın oluyor, bu yüzden daha 17 yaşında oluyorum. Eğer TYT puanım yeter ve parkur sınavını geçersem, polisliğe hak kazanır mıyım yoksa 1 yıl sonra tekrar girmem

2025 yılında üniversite sınavına gireceğim. TYT'den puan alıp polis meslek yüksekokuluna gitmeyi düşünüyorum. Birkaç yerde 18 yaşında olmakla alakalı bilgiler gördüm. Ben Ekim 2007 doğumluyum, seneye Ekim ayında 18 oluyorum; sınav ise haziran sonuna yakın oluyor, bu yüzden daha 17 yaşında oluyorum. Eğer TYT puanım yeter ve parkur sınavını geçersem, polisliğe hak kazanır mıyım yoksa 1 yıl sonra tekrar girmem mi gerekir?
pmyo sınavlarına girebilmek için içinde bulunduğun yılın en geç 1 ekime kadar 18 yaşını doldurmuş olman gerekiyo yoksa pmyo sınavlarına katılma hakkın olmaz

Yardiminiz icin tesekkur ederim hocam ne yazikki tabanimdan dolayi polis olamayacagim diger arkadaslara basarilar dilerim
Eğer “2. derece ve üzeri pes planus” tespit edilirse, genelde “elverişsiz” kararı verilir.
yani umutsuzluğa kapılmadan önce bir ortapedi uzmanına görün eğerki 2. dereceye gelmediysen elenme sebebi değildir. ve bu konu bekcilikte birazdaha esnek olabilir

Doktora gorundum bana hiç ugrasma senden polis olmaz dedi bende MSÜ'yu sordum kara harp geliyordu ona da bosuna ugrasma hiçbir sekilde olmaz dedi derecesini bilmiyorum ama boyle dedigine gore sıkıntılı olmali.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı