Merhaba, okulda genelde sessiz ve soğuk biriyim ve beni dışarıdan gören kimse benimle konuşmak istemiyor.
Nasıl daha pozitif, sıcak ve eğlenceli biri olabilirim?
Onun biraz da içten gelmesi lazım usta. Ben de genelde sessiz, sakin birisiyim. Ama kafamın uyuştuğu insanlar var, sohbet ediyorum. Yok mu hiç kafana uyan birisi?
Gülümseyin ve insanlar ile ortak yanlarınızı bulup oradan konu açın. 2-3 hafta içinde alışırsınız birbirinize. Bende sakin biriyim ve 1 dönemdir sınıfta tam benim kafada birinin olduğunu dün öğrendim.
Bruh moment öyle bir andır ki, çirkin olduğunu bildiğin için maskeyi çıkarmak istemiyorsundur Belki de arkadaş kendini çirkin hissediyor ve özgüvensiz. Bundan da kaynaklı olabilir.
Bazı insanların karakterleri öyledir mesela ben de aşırı girişken bir insan olamam, sadece ortamda kendinizi kasmamanız önemli, insanları tanımaya çalışın ama harbiden kafaları garipse suç sizde değildir.
Bruh moment öyle bir andır ki, çirkin olduğunu bildiğin için maskeyi çıkarmak istemiyorsundur Belki de arkadaş kendini çirkin hissediyor ve özgüvensiz. Bundan da kaynaklı olabilir.
Merhaba, okulda genelde sessiz ve soğuk biriyim ve beni dışarıdan gören kimse benimle konuşmak istemiyor.
Nasıl daha pozitif, sıcak ve eğlenceli biri olabilirim?