Nasıl pozitif biri olunur?

enesxq

Decipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Flutter Developer
Merhaba, okulda genelde sessiz ve soğuk biriyim ve beni dışarıdan gören kimse benimle konuşmak istemiyor.
Nasıl daha pozitif, sıcak ve eğlenceli biri olabilirim?

Gülümseyin ve insanlar ile ortak yanlarınızı bulup oradan konu açın. 2-3 hafta içinde alışırsınız birbirinize. Bende sakin biriyim ve 1 dönemdir sınıfta tam benim kafada birinin olduğunu dün öğrendim.

O kişilikle alakalı daha çok. Maske olmasa sık sık gülümseyin derdim ama maskeden çok da belli olmuyor.
Bruh moment öyle bir andır ki, çirkin olduğunu bildiğin için maskeyi çıkarmak istemiyorsundur :D Belki de arkadaş kendini çirkin hissediyor ve özgüvensiz. Bundan da kaynaklı olabilir.

Bruh moment öyle bir andır ki, çirkin olduğunu bildiğin için maskeyi çıkarmak istemiyorsundur :D Belki de arkadaş kendini çirkin hissediyor ve özgüvensiz. Bundan da kaynaklı olabilir.
Yok çirkin değilim asıl sorun hiç eğlenceli dikkat çekici biri değilim.

Merhaba, okulda genelde sessiz ve soğuk biriyim ve beni dışarıdan gören kimse benimle konuşmak istemiyor.
Nasıl daha pozitif, sıcak ve eğlenceli biri olabilirim?

Kanka konuşabilmen için kafanın uyması lazım, bizim sınıf çok iyi gerçekten herkes aynı kafada olduğu için çok eğleniyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı