xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 9 Mart 2021 #11 Ben bunları yememe rağmen yine kilo alamıyorum. Yediklerim kalçama veya bacaklarıma gidiyor. Çok şanssız bir vücut tipim var. 14 yaşındayım üstelik.
Ben bunları yememe rağmen yine kilo alamıyorum. Yediklerim kalçama veya bacaklarıma gidiyor. Çok şanssız bir vücut tipim var. 14 yaşındayım üstelik.
berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 9 Mart 2021 #12 Hem yemek ye hem spor yap. Alacağın kilo kas olarak sana dönsün, yağ olarak kalmasın. Ek olarak spor yapmakta kilo almaya yarıyor ama sağlıklı bir şekilde kilo almaya.
Hem yemek ye hem spor yap. Alacağın kilo kas olarak sana dönsün, yağ olarak kalmasın. Ek olarak spor yapmakta kilo almaya yarıyor ama sağlıklı bir şekilde kilo almaya.
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 9 Mart 2021 #13 Çok dert etmeyin bu mevuzları her şey kendi kendine düzelir baktınız olmuyor diyetisyen veya spor hocaları ile sağlıklı şekilde vücudunuzu istediğiniz şekle sokarsanız.
Çok dert etmeyin bu mevuzları her şey kendi kendine düzelir baktınız olmuyor diyetisyen veya spor hocaları ile sağlıklı şekilde vücudunuzu istediğiniz şekle sokarsanız.