Nasıl sevgili yapılır?

KutsalMayonez

Decapat
Daha fazla  
Merhaba liseye gidiyorum ve Antep'te yaşıyorum ve Instagram'ım yok. Bana yardımcı olur musunuz nasıl yapacağımla alakalı? Ayrıca daha önce böyle bir deneyimim olmadı ama ilkokuldaki bir kızı ortaokulda sevdiğimi fark ettim ama o zaman da artık çok geçti, numarasını falan bilmiyorum ama kız çok kaliteliydi

Son düzenleme:
Merhaba liseye gidiyorum ve Antep'te yaşıyorum ve Instagram'ım yok. Bana yardımcı olur musunuz nasıl yapacağımla alakalı? Ayrıca daha önce böyle bir deneyimim olmadı ama ilkokuldaki bir kızı ortaokulda sevdiğimi fark ettim ama o zaman da artık çok geçti, numarasını falan bilmiyorum ama kız çok kaliteliydi.

Instagram aç arkadaşlarına istek at sonra oradan onların kız arkadaşlarınada at storylerine cevap falan ver öyle öyle yürü.

Sana şöyle diyeyim. Tip, özgüven, diksiyon, mizah ve en önemlisi para yoksa bu işler çok zor oluyor hatta olmuyor. İnstagram'ı açtığın gibi armut piş ağızıma düş mantığı olmayacak. 1 tane anahtarın var ve 100 tane kapı olacak belki karşında 100'ünüde denemen lazım. Bakarsın 3. kapıda açar belki 92. kapıda açar. Buda böyle bir bakış açısı diyelim.

Sana şöyle diyeyim. Tip, özgüven, diksiyon, mizah ve en önemlisi para yoksa bu işler çok zor oluyor hatta olmuyor. İnstagram'ı açtığın gibi armut piş ağızıma düş mantığı olmayacak. 1 tane anahtarın var ve 100 tane kapı olacak belki karşında 100'ünüde denemen lazım. Bakarsın 3. kapıda açar belki 92. kapıda açar. Buda böyle bir bakış açısı diyelim.
Bir anahtar ve 100 kapı bana farklı şeyler çağrıştırıyor

Neden sevgili yapmak istiyorsun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı