Nasıl sıfırdan yazılıma başlanır?

Çok güzel bir dille uyarmışsınız.
Diğer konularda insanlar sinirleniyor falan ama çok kırıcı oluyorlar.

Çok güzel bir dille uyarmışsınız.
Diğer konularda insanlar sinirleniyor falan ama çok kırıcı oluyorlar.
Yok o kırılma kısımlarını iş yerinde çok yaşamasınlar diye burada uyarıyorlar.Kaba bir dil evet kötü olmaması lazım fakat nazikçe uyarılma kaçınılmaz çünkü ortada tavsiye verebileceğiniz bir şey yok.Herkes aynı şey ile size geliyor.Hocam ben 24 saat Pc başındayım yazılım öğrenebilir miyim.Tamam da ben senin öğrenme kapasiteni ölçemem ki kimse ölçemez.Ama sen bana dersin hocam ben web tasarımcısı olmak istiyorum.Derim hemen HTML,CSS ve Js ögren.Bunlar bitincede Backend kısmına da az çok aşina olmak istiyor isen bir dil öğren(Pyhton,Php,C#) kendini geliştir.Sorun sadece yazılımda değil her iş için böyle.Tamam ben sana yön göstereyim de sen ne istiyorsun nereye gitmek istiyorsun bunu bilemeyiz bunu bize başta sen söylemelisin.

"O dilden bir şey olmaz" diyen kişi muhtemelen cahil, Her alana uygun bir dil var.

Visual Studio ve VS Code programları. Java ile başlayabilirsiniz. Tabii alana göre değişir.

İnternette araştırın, herkes proje yap diye söyler. Bende bunun arkasındayım. Bir alan ve proje seçin kendinize. Diyinki ben hesap makinası yazıcam. Yada diyinki ben internet sitesi tasarlıyacağım. İnternette udemyde BTK akademide her yerde cok güzel kurslar var. Tüm yazılımcılar, acaba bu projeyi yapabilir miyim, diyip başlıyor kariyerine.

Bilgisayarla uğraşmayı sevmiyorsan zaten mühendis olamazsın bir insan bilgisayar sevmiyorsa nasıl yazılım öğrensin?

Bilgisayarla uğraşmayı sevmiyorsan zaten mühendis olamazsın bir insan bilgisayar sevmiyorsa nasıl yazılım öğrensin?

Bilgisayarla uğraşmayı sevmiyorsan demedim ki zaten. Her bilgisayarla uğraşmayı seven, bilgisayardan anlayan yazılımı yaparım sanmasın demişim aksine. Tekrar okuyunuz. Bilgisayar başında oturmayı sevmeyen birisi zaten yazılımı da sevemez doğal olarak bunu belirtmeye ek olarak gerek yok.

Okuma yazma bu yüzden önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…