Nasıl şirket kurulur?

Herkes tıp okuyacak diye bir şey yok. Hele ki Türkiye'de ortalama bir doktorun, Avrupa'daki bir kasiyerle aynı maaşı aldığı zamanda.

Kendi işini kurmak riskli fakat hedefinden şaşmaz ve başarılı olursa, işler değişir.

Memleketin durumu gayet iyi, doktorluk okursa servet içinde yaşar.

Tıp okuyamam hasta insanları görmeye gelemiyorum.Bir de o kadar zeki olduğumu düşünmüyorum açıkcası.
Okula gerek yok zaten. Okul çok boş bir yer aslında. Önemli olan şey, senin kendini geliştirmiş olman.

Okulda derslerden çok insanlara iyi ilişkiler kur, sosyal etkinliklere katıl ve müzikle ilgilen. Tıp okuyan bir insandan her zaman daha önde olacaksın. Güven bana.

Gemi mühendisliği?
@334155 telefonunun marka ve modelini yaz çabuk.
İlk kez duydum,bunu da bir yere yazıyım.
Okula gerek yok zaten. Okul çok boş bir yer aslında. Önemli olan şey, senin kendini geliştirmiş olman.

Okulda derslerden çok insanlara iyi ilişkiler kur, sosyal etkinliklere katıl ve müzikle ilgilen. Tıp okuyan bir insandan her zaman daha önde olacaksın. Güven bana.
Hocam yazdıklarınız bana da mantıklı geldi.Peki kendimizi geliştirmenin başı dil öğrenmek olabilir mi?
2 yıllık muhasebe ve vergi uygulamaları ya da maliye okunabilir. Meslek lisesi mezunu olduğumdan biliyorum da sizi ne kadar tatmin eder ileride bilmiyorum. Kendinizi iyi geliştirirseniz maaşınız 7000 TL kadar çıkabilir.
Anladım teşekkürler.

İlk kez duydum,bunu da bir yere yazıyım.

Hocam yazdıklarınız bana da mantıklı geldi.Peki kendimizi geliştirmenin başı dil öğrenmek olabilir mi?
Tabii ki. Bir dil demek, bir insan demek. İngilizceyi geliştirip Amerika'daki insanların hayatlarını ve oradaki fırsatları şiddetle araştırmanızı öneririm.

Daha sonra biraz para biriktirip Amerika'ya çalışmak için gidebilirsiniz. Sonra zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Kesinlikle kendini geliştirmeyi ihmal etme.

Tabii ki. Bir dil demek, bir insan demek. İngilizceyi geliştirip Amerika'daki insanların hayatlarını ve oradaki fırsatları şiddetle araştırmanızı öneririm.

Daha sonra biraz para biriktirip Amerika'ya çalışmak için gidebilirsiniz. Sonra zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Kesinlikle kendini geliştirmeyi ihmal etme.

Çorap söküğü, aynen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı