Nasıl trader olunur?

dehayz

Hectopat
Daha fazla  
Selam, borsaya girmeyi düşünüyorum fakat herhangi bir eğitimim ve bilgim yok. YouTube'dan birkaç ders videosu izledim, birkaç temel bilgi edindim. Trader olmayı düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşlar varsa iletişime geçebilir miyiz? Daha detaylı öğrenmek istiyorum. Day trade yapmak istiyorum. Yol gösterecek birisi olursa çok iyi olur.

Hocam bazı trade sitelerinde (OlympTrade gibi) demo hesaplar var, oradan kendinizi test edebilirsiniz.

Amatörce yatırım işleriyle uğraşıyorum. Kısa vadeli al-sat ile uğraşacaksanız işe yarar bir kâr elde edebilmek için iyi miktarda paranız olmalı. Spekülatif mi diğer hisselere mi yoğunlaşmak istediğinize de bağlı bir durum zira spekülatif olmayan hisselerde sağlam günlük kazanç sağlayabilmek için sürekli haber takibi yapmanız gerekiyor.

@BayGlitch hocamızın da dediği gibi önce bi deneme hesabı açmanız çok daha iyi olur. Borsanın "ritmine" alışabilmenizin ve nasıl işlediğini çözmenizin en kolay yolu budur bence. Aklınızda olan bi soru varsa bilgim dahilinde cevaplayabilirim :)

Amatörce yatırım işleriyle uğraşıyorum. Kısa vadeli al-sat ile uğraşacaksanız işe yarar bir kâr elde edebilmek için iyi miktarda paranız olmalı. Spekülatif mi diğer hisselere mi yoğunlaşmak istediğinize de bağlı bir durum zira spekülatif olmayan hisselerde sağlam günlük kazanç sağlayabilmek için sürekli haber takibi yapmanız gerekiyor.

@BayGlitch hocamızın da dediği gibi önce bi deneme hesabı açmanız çok daha iyi olur. Borsanın "ritmine" alışabilmenizin ve nasıl işlediğini çözmenizin en kolay yolu budur bence. Aklınızda olan bi soru varsa bilgim dahilinde cevaplayabilirim :)
Şu anda youtube üzerinden birkaç video daha izleyerek eğitim alıyorum grafik okumaya çalışıyorum eğitimleri tamamladıktan sonra kendimi test edeceğim.

Kısa vadeli al-sat ile uğraşmak istiyordum fakat yüklü miktarlarda değil de küçük miktarlarda başlamayı düşünüyorum, Hem piyasayı öğrenirim hem de eğer kazanırsam daha yüklü miktarlarla girmeyi düşünüyorum.

Size ulaşabilmem için herhangi bi iletişim adresiniz var mı?

FOMO'ya dikkat et. Ufak miktarla öğrenmeye başlaman iyi. Grafikler genelde boş iştir. Piyasayı balinalar yapar. Piyasa hareketlerini öğrenmen muhtemelen 1 yıl sürecek. Bol şans.

Bu arada, borsaya yatırdığım parayı aslında hiç yatırmasaydım şu an bir ev daha alırdım klakljsdjkaskljdkjalsd

Bye.

Son düzenleme:
FOMO'ya dikkat et. Ufak miktarla öğrenmeye başlaman iyi. Grafikler genelde boş iştir. Piyasayı balinalar yapar. Piyasa hareketlerini öğrenmen muhtemelen 1 yıl sürecek. Boş şans.

Bu arada, borsaya yatırdığım parayı aslında hiç yatırmasaydım şu an bir ev daha alırdım klakljsdjkaskljdkjalsd

Bye.
Geçmişler olsun 😳

Selam, borsaya girmeyi düşünüyorum fakat herhangi bir eğitimim ve bilgim yok. YouTube'dan birkaç ders videosu izledim, birkaç temel bilgi edindim. Trader olmayı düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşlar varsa iletişime geçebilir miyiz? Daha detaylı öğrenmek istiyorum. Day trade yapmak istiyorum. Yol gösterecek birisi olursa çok iyi olur.
Hocam borsa dediğimiz şey; riskli ama bir o kadar da kazançlıdır. Fakat size önerim küçük miktarlarla al-sat yapmamanız kazanacağınız para bir o kadar da az olacaktır. Riske girmeye değmez. Borsaya girmek için elinde “Birazın” üzerinde paranızın olması lazım..

Az miktarla girecekseniz halka arz kollayın, özellikle teknoloji hisselerinin halka arzı 2 gün rahat tavan getiriyor. Sadece halka arzlarla uğraşarak borsayı öğrenemezsiniz ama elinizdeki az parayı hızlı katlamanın en kolay yolu budur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı