Nasıl uyguna figür alınır?

Makaleler
12
Daha fazla  
Merhabalar figür hastasıyım. Almadan duramıyorum. Kendime engel olamıyorum. Ve daha geçenlerde 2.5 bin TL'ye figür aldım. Ondan önce de 800 liraya almıştım. Anlayacağınız bayağı bayağı fazla bir parayı figürlere harcadım. Daha fazla bu kadar yüksek paralar vermek istemiyorum. O yüzden 2. el sitelere baktım ama figür diye oyuncak koymuş herkes ilanlara. İstanbul içi 2. el ucuza figür alabileceğim pazar gibi mağaza gibi bir yer var mı? Varsa sattıkları figürlerin genel fiyat aralığı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden bulabilirim peki bu satıcıları? Önerdiğiniz bir satıcı var mı?

Genelde Instagram'da oluyor satıcılar isim vermem sorun olur mu bilmiyorum ama "kingdomof3D" sayfasını inceleyin isterseniz Instagram'dan.
Bulabildiniz mi hocam figürleri @OSAYİSAMUEL

Son düzenleme:
Genelde Instagram'da oluyor satıcılar isim vermem sorun olur mu bilmiyorum ama "kingdomof3D" sayfasını inceleyin isterseniz Instagram'dan.
Bulabildiniz mi hocam figürleri @OSAYİSAMUEL
Baktım hocam dediğiniz sayfaya. Figürler mükemmel ben bide dark souls oyunlarıyla yatıp kalkan biriyim. Ve dark souls figürleri inanılmaz hoşuma gitti ama fiyatlar biraz tuzlu. Çok para yatırdım figürlere ve biraz daha uygun bir şeyler arıyorum. Almamak için kendimi zor tutuyorum ama yok bu kadar para veremem şu saatten sonra☹

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı