Nasıl vatansever olurum?

Kardeşim ben sana yurtdışına çıkıp kendini geliştirme demiyorum. Hatta orada yaşamana karışacak bir yetkim yok yaşa. Fakat burada ki adama milliyetçi olma diyemezsin. Milliyetçi de isteyen olur. Alacağın 2 3 bilgisayar parçası mı? Senin neslinin devamı mı? Gerçekten değişik insanlarsınız.

E tabi gidenler haklı. Mesela ben Bir taraflarımı yırtıyorum vize alabilmek için ama cidden bataklık gibi ülke be... Çıkmak için debelendikçe daha da zorlaşıyor çıkman.

Ediyorum. Ama aynı zamanda ülkeyi kalkındırmak geliyor içimden sende olmayan şey bu işte.
Her şey bilgisayar alabilmek değildir.
Ya tabi ki de her şey bilgisayar değil. Ağırlıklı olarak teknoloji forumunda olduğumuz için bundan yana örnek verdim.

Arabanın arkasına tuğra koyup yanına da Türk bayrağı yerleştirip vatansever olunmuyor bir kere örnek olarak bunları düşünmemelisin. Başarılı olmak insanlara iyi davranmak hatta ve hatta ağaç dikmek bile vatanseverlik göstergesidir bunun dinlerle hiçbir alakası yok.

Ya milliyetçi oluyorsa olsun ama hası olsun. Gün içinde elinde bayrakla gezip, akşamleyin iPhone 12’nin fiyatına bakarken ülkeye sövmeyecek. Adsm yukarıda vatansever olmak istiyorum dedi ben de Türkiye gibi bir ülkeye değmez dedim. Kafasına silah doğrultmuyorum, istiyorsa olsun.

Kelin ilacı olsa...

Savunmayın şunları. O para veriliyorsa yapılacak kardeşim onların. o. Çocukluğu.
Bu nasıl düşünce ya? Sırf gururundan falan mı bina yapmayacak yani? Mallar pahalı geliyor, uyduruk koyuyor. Böyle böyle Türkiye de savunulmaz arkadaşlar, ülke berbat ve iyice berbatlığa gidiyoruz. Yani hiç demeyin ülkeni geliştir diye, ne yapabiliriz ki? İmkan tanısalar beeeellki yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…