Nasıl yağ eritilir?

glisemik indeksi düşük karblar tüket insülin salgılatmasın (yeşillikler) protein ağırlıklı beslen yağı abartma ama az al her öğünde protein olsun termojenik gıdalar tüket (acı biber) yemeklerden önce elma sirkesi tüket tarçın zencefil zerdeçalı hayatına dahil et karabiber kullan ağırlık kaldır yürüyüş yap tebrikler

600 alıyorum derken? 600 kalori açık bıraktım demek istiyorsun sanırım

Nefes nefese kalmayacağın ve kaslarını yoran kardiyo çeşitleri yapmalısın örneğin inlcline da yürümek ya da bisiklet sürmek gibi ve kalori açığı oluşturmalısın bu yeterli olacaktır.
Kardiyorların çok az incline ı en yükseğe alıp hızı 4 ya da 5 yap 30 40 dk yürü.

Hayır 600-700 kalori alıyorum.
Aman hocam . 600-700 kalori tabiri caizse ölümcül bir miktar. Hele hele normal ihtiyacınız 3600 iken. Metabolizmanız acayip yavaşlar ki bu nedenle yağ yakamazsınız kas kaybedersiniz bağışıklığın mahvolur. Üstelik 11 saat çalışıyorsunuzda. 3100-3200 kalori civarında yüksek proteinli beslenin ve diğer yazdıklarıma uyun gerisi zaman.

Temmuza kadar 90 olmam lazım hocam.

Temmuza kadar 90 olmam lazım hocam.
Anladım hocam bu yüzden bu kadar düşürdüğünüzü ama dediğim gibi çok düşük kaloriler size zarar getirir. 11 saatte çalışıyorsunuz. Dilerseniz devam edin ama ben olsam kaloriyi yukarı çekerdim. Biraz aceleye geldiniz son zamanlara kaldı sanırım

Hocam temmuza kadar nasıl verebilirim ki 20 kilo? Bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim bilen kişilerin yardımına ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…