Nasıl yağ eritilir?

glisemik indeksi düşük karblar tüket insülin salgılatmasın (yeşillikler) protein ağırlıklı beslen yağı abartma ama az al her öğünde protein olsun termojenik gıdalar tüket (acı biber) yemeklerden önce elma sirkesi tüket tarçın zencefil zerdeçalı hayatına dahil et karabiber kullan ağırlık kaldır yürüyüş yap tebrikler

kalori hesabı yaptığım da, günlük almam gereken kalori 3600. Ben 600 alıyorum. şekeri tuzu unu hamuru pilavı falan bıraktım. 3-4 litre su içiyorum bol yeşillik ve elma yiyorum. Temmuza kadar 90 KG olur muyum? şuan 110 KGyim.
600 alıyorum derken? 600 kalori açık bıraktım demek istiyorsun sanırım

Amaç: Kilo koruyup yağdan vermek.

Merbaa 18 yaşında 65 kilo 17 2cm birisiyim bölge bölge çalışıyorum 3. ayımdayım sporda ve 4 gün gidiyorum her bölgeyi haftada 2 kere çalıştırıyorum. Arkadaşlar ben yağımdan arınmak istiyorum, göbeğim var gıdığım var, gıdığı boş ver göbeğimin gitmesini istiyorum karın kası istemiyorum ama göbeğim olacağına karnım dümdüz olsun istiyorum. Neler yememeliyim yağımı eritmek istediğim zaman? Spor salonuna gidince 2 gün kardiyo yapıyorum eğim 8 hız 6 şeklinde 10dk sonra 10 eğim 4.5 hız ile yapıyorum 5dk toplam 15dakika bunu haftanın 4 günü spora gittiğim günlerde de yapabilirim? Kola içmek isteyen birisiyim şekersiz kola sıfır kalori sıfır şekermiş onu tüketebilir miyim haftada 2-3 gün? Gün içinde neler yemeliyim? Haftanın 4 günü 100G proteinin üzerine geçmeye çalışıyorum daha çok bu 4 gün spora gittiğim günler ama onun dışında da kilom kadar alıyorum.

Nefes nefese kalmayacağın ve kaslarını yoran kardiyo çeşitleri yapmalısın örneğin inlcline da yürümek ya da bisiklet sürmek gibi ve kalori açığı oluşturmalısın bu yeterli olacaktır.
Kardiyorların çok az incline ı en yükseğe alıp hızı 4 ya da 5 yap 30 40 dk yürü.

Hayır 600-700 kalori alıyorum.
Aman hocam . 600-700 kalori tabiri caizse ölümcül bir miktar. Hele hele normal ihtiyacınız 3600 iken. Metabolizmanız acayip yavaşlar ki bu nedenle yağ yakamazsınız kas kaybedersiniz bağışıklığın mahvolur. Üstelik 11 saat çalışıyorsunuzda. 3100-3200 kalori civarında yüksek proteinli beslenin ve diğer yazdıklarıma uyun gerisi zaman.

Aman hocam . 600-700 kalori tabiri caizse ölümcül bir miktar. Hele hele normal ihtiyacınız 3600 iken. Metabolizmanız acayip yavaşlar ki bu nedenle yağ yakamazsınız kas kaybedersiniz bağışıklığın mahvolur. Üstelik 11 saat çalışıyorsunuzda. 3100-3200 kalori civarında yüksek proteinli beslenin ve diğer yazdıklarıma uyun gerisi zaman.
Temmuza kadar 90 olmam lazım hocam.

Temmuza kadar 90 olmam lazım hocam.
Anladım hocam bu yüzden bu kadar düşürdüğünüzü ama dediğim gibi çok düşük kaloriler size zarar getirir. 11 saatte çalışıyorsunuz. Dilerseniz devam edin ama ben olsam kaloriyi yukarı çekerdim. Biraz aceleye geldiniz son zamanlara kaldı sanırım :)

Anladım hocam bu yüzden bu kadar düşürdüğünüzü ama dediğim gibi çok düşük kaloriler size zarar getirir. 11 saatte çalışıyorsunuz. Dilerseniz devam edin ama ben olsam kaloriyi yukarı çekerdim. Biraz aceleye geldiniz son zamanlara kaldı sanırım :)
Hocam temmuza kadar nasıl verebilirim ki 20 kilo? Bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim bilen kişilerin yardımına ihtiyacım var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı