Direk konuya gireceğim. Çirkinim, hem de aşırı derecede. Her bir tarafim ayrı kötü. Ne yapsam olmuyor. Gözlerim çok büyük, burnum aşırı büyük ve yamuk, cildimde çok bir sıkıntı yok ama 15 yaşında olduğumdan dolayı çok ufak tefek sivilce olacak elbette ama diğerleri gibi aşırı kırmızı sivilce vs yok, kulağım kepçe, saçım çok kısa vs.
Ne olur en azından bir öneri verin ne yapmalıyım diye. Önceki zamanlarda açılan neredeyse tüm konuları okudum bununla ilgili ve hepsini uygulamaya çalışıyorum ama nafile. Liseye yeni geçtim, sınıfta ders işlerken kimsenin suratına bakamıyorum.
Saçımı yeni kestirdim, ben de böyle yanları sıfır üstü kısa yapmak istemezdim ama ailem zorluyorlar beni, ne zaman saçımı biraz uzun bıraksam beni tekrar zorla berbere götürüp kısaltıyrolar.
Uzun lafın kısası bu sorunuma bir çareniz var mı ya da öneriniz?