Nasıl yakışıklı olabilirim?

840588

Zeptopat
Katılım
25 Eylül 2024
Mesajlar
6
Direk konuya gireceğim. Çirkinim, hem de aşırı derecede. Her bir tarafim ayrı kötü. Ne yapsam olmuyor. Gözlerim çok büyük, burnum aşırı büyük ve yamuk, cildimde çok bir sıkıntı yok ama 15 yaşında olduğumdan dolayı çok ufak tefek sivilce olacak elbette ama diğerleri gibi aşırı kırmızı sivilce vs yok, kulağım kepçe, saçım çok kısa vs.

Ne olur en azından bir öneri verin ne yapmalıyım diye. Önceki zamanlarda açılan neredeyse tüm konuları okudum bununla ilgili ve hepsini uygulamaya çalışıyorum ama nafile. Liseye yeni geçtim, sınıfta ders işlerken kimsenin suratına bakamıyorum.

Saçımı yeni kestirdim, ben de böyle yanları sıfır üstü kısa yapmak istemezdim ama ailem zorluyorlar beni, ne zaman saçımı biraz uzun bıraksam beni tekrar zorla berbere götürüp kısaltıyrolar.

Uzun lafın kısası bu sorunuma bir çareniz var mı ya da öneriniz?
 

Dosya Ekleri

  • Remove-bg.ai_1728398455558.png
    558,9 KB · Görüntüleme: 356
  • IMG_20241008_175628.png
    288,3 KB · Görüntüleme: 324

Gözlük denedin mi hiç?
 
Trigonometri Tanrı'ları ile savaşmayı bırakıp sana yardıma geldim. Öncelikle burnundan başlayalım: Burun estetiği ol. Yüzünün yamukluğuna gelirsek: Su içimini arttır ve tuz tüketimini azalt. Her gün sırtüstü şekilde yatmaya çalış, ve yemek yerken ağzının iki tarafınıda kullan.

Siyah tenin için bir şey yapamazsın.
 

Burun estetiği yaptırırsan başka bir şey yapmana gerek kalmaz.
 
Hocam, estetik vesaire yapın diyenlere ben katılmıyorum. Sırf güzel görünmek için operasyonlar geçirenlere de saygı duymuyorum, bakımlı olun, saçınıza başınıza iyi bakın. Suratınızı temiz tutun, abartmadan yağ, tuz, şeker tüketimi yapın vücudunuzun durumu iyi olsun. İnsanlar ilk önce tipiyle dikkat çeker, sonra zaten tanıdıkça birbirleriyle iletişime devam ederler. Tipi kötü olan insanlar bu hayatta yalnız kalır, arkadaşsız kalır diye bir şey hiç duymadım. Saçmalık. Kendinize bakın yeter, ağız sağlığınıza da dikkat edin.
 
15 yaşındasın daha yüzün oturmamış. Ayrıca çirkin biride değilsin. Muhtemelen sosyal medyada gördüğün yakışıklılık abidesi yabancı erkekler sana eziklik psikolojisi yaşattırıyor. Sivilcelerin çok normal bu yaşta o kadar fazla yüzünü kaplamadığı için tedavi olmana gerek yok. Su içmeye dikkat et. Mümkünse Spor yap. Birde giyimine dikkat et. Çok yakışıklı insanlar çuval giysede yakışır ama orta tipli insanları biraz daha iyi gösteren şey kıyafetidir.
 
Hocam siyah ten hakkında bir şey dememiş niye öyle yazdın ki şimdi?
 
Çirkin değilsin, daha 15 yaşındasın sadece berberini değiştirebilirsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…