Nasıl yakışıklı olabilirim?

Daha yaşın küçük yüzün de oturacak. Ekstra olarak spora git, bol su tüket, bakımlı ol, güzel bir tarzın olsun gerisini boş ver. İnsanlar beğensin diye de burun estetiği olma. Dediklerimi yapıp öz güvenli olursan burnunun bir önemi kalmaz.

büyüyünce istersen burun estetiği ol o şart. tenin esmer okey esmerde iyidir ama her gün prinç suyu yüzüne sıkarsan tenin 1-2 ton açılır . suan pek bişi yapamazsın sadece su iç yağlı yeme .büyüyünce yüzün daha cok büyücek gözlerin yüzünle ortantılı olacak onun dısında sakal falan dersek iyi olursun he birde kaşları büyüyünce alırsın erkek kaş tasarımları var biliyorsundur. sonra he burun estetiği olcak parayı bulmak için ders çalış tabii onun dısında yüzden önce için güzel olmalı ki yüzüne yansısın. EN önemlisi kendini sev başkalarına benzemeye çalışma olduğun halde iyisin. sadece büyümeyi bekle. Kafa yapısına göre saç kesimleri var birde ondan yapabilirsin. spor müpor dedik mi olalaaa

Arkadaş saç kesimime bile karışıyor ailem diyor. Sen gelmiş burun estetiği diyorsun. Saçma ve gereksiz ChatGPT gibi öneriler vermişsin.

Katılıyorum. 15 yaşında şuan yapabileceğin bir şey yok. Oversize giyinilebilir, kaşlar daha güzel alınabilir ve saçlar yukarı belli bir yöne taramak yerine dağınık bırakılırsa daha iyi durur gibi geliyor bana. Spor yapsan da tip açısından pek bir faydası olmayacak. 3-4 sene sonra konuyu görünce yüksek ihtimal kendine gülecek bu arkadaş

Ailesinin ne yaptığı benim umurumda değil hehe.

Durumun varsa spora git. Bir de oversize ve bol şeyler giy. İstersen bir kaç ürün atabilirim. Pantolon sweat gibi.

Siyah tenin için hiçbir şey yapamazsın. Yüzün yamuk bunun içinde estetik cerrahisine görünebilirsin.

Çirkin değilsin ki olm. Bence bu tipi daha da üst seviyeye taşımak için spor ile ilgilen. Değişik saç modelleri deneyerek kendine en çok yakışanı bulabilirsin ama şahsi fikrim kısa saç kullan, uzun saçın modası geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…