Nasıl yakışıklı olunur?

Sen de çirkin olsan sen de takarsın. Benim bu yaşıma kadar çirkin olduğum için arkadaşım bile olmadı.

Bunlar saçı yumuşatıp, iyileştirmesi için mi?

Bende yakışıklı değilim hocam arkadaş olmamaya kadar gitmedi ama kendin diyorsun saçım beyazladı diye yüksek ihtimal genetik olabilir ama stres ve kafaya takmakda bunu hızlandırmıştır sırf bazı şeyleri kafaya taktığım için kafama yaralar çıkardı benim de tek yapabileceğiniz şey bu yaşta sivilceler için cildiyeye gitmek ki bu yaşta çok normaldir ayrıca kilo almak sen insansın yaktığından fazla kalori alırsan her türlü kilo alacaksın.

Burun her şeyi değiştirir hocam birde kilo sporada gittiğiniz var her şey rayına oturur ama stres yapmaman lazım birde mastürbasyonu azaltman lazım hocam sivilce ve cilt döküntüsü yapıyor bir zaman sonra tavsiyem bunlar.

Aynen bak adamın fotoğrafına ruhi ne halde hala Türkiye'deki en büyük YouTuber. Tipi boş ver çalışmaya bak

Kulağım doğuştan kepçe değil. Boyum 1.71 falan, kilom 45. O yüzden kepçe. Benim için asıl sorun saç, nedenini bilmediğim bir sebepten dolayı saçım çok sert, kırılmış, kalın.

1.71 45 kilo cidden az hocam, bende zayıfım ya takmayın bu kadar. Bende 1.81'im kilom 62 falan. Boyuma göre zayıfım. Spora gideceğim bu yaz sizin gibi ayrıca bende çok yakışıklı biri değilim hocam. Kız arkadaşı da boş verin ya illa lazım mı bu kadar? Spor yap para kazanmaya başla bak kızlar nasıl geliyor, hocam şu an takmayın. Kızları kariyer yapın zaten para kokusu alınca geliyor. Kendileri hep beklenti içindeler maalesef, karşılıksız olmuyor sevgi artık günümüzde.

Aynen bak adamın fotoğrafına ruhi ne halde hala Türkiye'deki en büyük YouTuber. Tipi boş ver çalışmaya bak

Yani erkekte tipin bence pek bir önemi yok hocam, dediğiniz gibi iş parada ve vücutta bitiyor. Biraz da ha biraz da ağzınızın laf yapması gerekiyor. Ben böyle tavsiye veriyorum ama benim de hiç sevgilim olmadı. Biraz da siz bana verin tavsiye ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Benım 2 sevgılım oldu oldu da noldu bak hala buralarda takılıyorum Çalışmaya bak sen

Saçına saç bakım yağları alabilirsin günlük kalori ihtiyacının üzerinde al cici bebe chake tarifleri falan yapabilirsin burnun hakkında ya estetik yaptır ya da boş ver kendini öyle sev yüzün hakkında da kremler kullanabilirsin.

1- çok yesem de kilo alamıyorum diye bir şey yok kalori takibi yapmayı öğren paşalar gibi kilonu alırsın.
2- saçın için farklı ürünler deneyebilirsin ona bir şey diyemem.
3- saçlarını uzatırsan kepçe olduğunu kimse fark etmez.
4- burnun aşırı kötüyse sabret paranı kazanınca estetiğini olursun.
5- yüzündeki sivilceler geçici daha ergenliktesin onlar geçip gidecek hiç merak etme.

Yani kısacası çirkin falan değilsin ergenliğin tam ortasındasın hani bu yaşta neredeyse herkes çirkin hissediyor zaten ama 18lerine geldiğinde bir yüzün falan her şeyin oturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…