- Makaleler
- 4
Bir ben mi kızları zaman kaybı olarak görüyorum ya zaten istedikleri olduktan sonra çekip gidiyorlar.
Kızlar boş iş boşveer
Bir ben mi kızları zaman kaybı olarak görüyorum ya zaten istedikleri olduktan sonra çekip gidiyorlar.
Böyle diyip de gerçekten ilişkisi olmuş biriyle daha tanışmadımBir ben mi kızları zaman kaybı olarak görüyorum ya zaten istedikleri olduktan sonra çekip gidiyorlar.
Adam zaman kaybı olarak görüyorsa ilişkisi nasıl olsun kardeşim.Böyle diyip de gerçekten ilişkisi olmuş biriyle daha tanışmadım![]()
Gobline/inek öğrenciye benzeyen, hiçbir şey demese bile günde 15-20 kez tipiyle dalga geçilen birisiyle arkadaş olur muydun?Hocam erkekler tip için kimse ile arkadaş olmaz ben asla olmadım okulun berkecan gurupları hariç.
Şuan masa başında atak geçiriyorum gülme krizine girdim beyler.Adam zaman kaybı olarak görüyorsa ilişkisi nasıl olsun kardeşim.
Hiç denemediyse zaman kaybı olarak niye görüyor ? Paradoksa mı girelim kardeşim illa.Adam zaman kaybı olarak görüyorsa ilişkisi nasıl olsun kardeşim.
Olurdum reis niye olmayayım insan değil misin sonuçta hem dalga geçenlerde sanarsın İngiliz Prensi yada prensesi çıldırırsın.Gobline/inek öğrenciye benzeyen, hiçbir şey demese bile günde 15-20 kez tipiyle dalga geçilen birisiyle arkadaş olur muydun?
Hiç denemediyse zaman kaybı olarak niye görüyor? Paradoksa mı girelim kardeşim illa.
Sen hiç sokakta 175 saat boş boş oturdun mu? Oturmadın. Zaman kaybı olduğunu biliyor musun? Biliyorsun. Bence tartışmayı ben kazandım susabilirsinHiç denemediyse zaman kaybı olarak niye görüyor ? Paradoksa mı girelim kardeşim illa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.