aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 4 Haziran 2024 #31 Shadownight dedi: Bir ben mi kızları zaman kaybı olarak görüyorum ya zaten istedikleri olduktan sonra çekip gidiyorlar. Genişletmek için tıkla... Kızlar boş iş boşveer
Shadownight dedi: Bir ben mi kızları zaman kaybı olarak görüyorum ya zaten istedikleri olduktan sonra çekip gidiyorlar. Genişletmek için tıkla... Kızlar boş iş boşveer
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.906 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #32 Shadownight dedi: Bir ben mi kızları zaman kaybı olarak görüyorum ya zaten istedikleri olduktan sonra çekip gidiyorlar. Genişletmek için tıkla... Biraz insanına bağlı bir mesele, iyisi denk gelmeyecek diye bir şey de yok, 3 aylık bir ilişkim var ve gayet mutluyum mesela.
Shadownight dedi: Bir ben mi kızları zaman kaybı olarak görüyorum ya zaten istedikleri olduktan sonra çekip gidiyorlar. Genişletmek için tıkla... Biraz insanına bağlı bir mesele, iyisi denk gelmeyecek diye bir şey de yok, 3 aylık bir ilişkim var ve gayet mutluyum mesela.
Caped Decapat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #33 Shadownight dedi: Bir ben mi kızları zaman kaybı olarak görüyorum ya zaten istedikleri olduktan sonra çekip gidiyorlar. Genişletmek için tıkla... Böyle diyip de gerçekten ilişkisi olmuş biriyle daha tanışmadım
Shadownight dedi: Bir ben mi kızları zaman kaybı olarak görüyorum ya zaten istedikleri olduktan sonra çekip gidiyorlar. Genişletmek için tıkla... Böyle diyip de gerçekten ilişkisi olmuş biriyle daha tanışmadım
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 4 Haziran 2024 #34 Caped dedi: Böyle diyip de gerçekten ilişkisi olmuş biriyle daha tanışmadım Genişletmek için tıkla... Adam zaman kaybı olarak görüyorsa ilişkisi nasıl olsun kardeşim.
Caped dedi: Böyle diyip de gerçekten ilişkisi olmuş biriyle daha tanışmadım Genişletmek için tıkla... Adam zaman kaybı olarak görüyorsa ilişkisi nasıl olsun kardeşim.
7 759144 Picopat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 368 Çözümler 1 4 Haziran 2024 #35 783268 dedi: Hocam erkekler tip için kimse ile arkadaş olmaz ben asla olmadım okulun berkecan gurupları hariç. Genişletmek için tıkla... Gobline/inek öğrenciye benzeyen, hiçbir şey demese bile günde 15-20 kez tipiyle dalga geçilen birisiyle arkadaş olur muydun?
783268 dedi: Hocam erkekler tip için kimse ile arkadaş olmaz ben asla olmadım okulun berkecan gurupları hariç. Genişletmek için tıkla... Gobline/inek öğrenciye benzeyen, hiçbir şey demese bile günde 15-20 kez tipiyle dalga geçilen birisiyle arkadaş olur muydun?
7 783268 Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 443 4 Haziran 2024 #36 Shadownight dedi: Bir ben mi kızları zaman kaybı olarak görüyorum ya zaten istedikleri olduktan sonra çekip gidiyorlar. Genişletmek için tıkla... Doğru Shadownight dedi: Bir ben mi kızları zaman kaybı olarak görüyorum ya zaten istedikleri olduktan sonra çekip gidiyorlar. Genişletmek için tıkla... Taze 30+1'den sonra bende böyle yorumlar yapıyorum
Shadownight dedi: Bir ben mi kızları zaman kaybı olarak görüyorum ya zaten istedikleri olduktan sonra çekip gidiyorlar. Genişletmek için tıkla... Doğru Shadownight dedi: Bir ben mi kızları zaman kaybı olarak görüyorum ya zaten istedikleri olduktan sonra çekip gidiyorlar. Genişletmek için tıkla... Taze 30+1'den sonra bende böyle yorumlar yapıyorum
Shadownight Decipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 1.272 Çözümler 1 4 Haziran 2024 #37 aleksmc dedi: Adam zaman kaybı olarak görüyorsa ilişkisi nasıl olsun kardeşim. Genişletmek için tıkla... Şuan masa başında atak geçiriyorum gülme krizine girdim beyler.
aleksmc dedi: Adam zaman kaybı olarak görüyorsa ilişkisi nasıl olsun kardeşim. Genişletmek için tıkla... Şuan masa başında atak geçiriyorum gülme krizine girdim beyler.
Caped Decapat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #38 aleksmc dedi: Adam zaman kaybı olarak görüyorsa ilişkisi nasıl olsun kardeşim. Genişletmek için tıkla... Hiç denemediyse zaman kaybı olarak niye görüyor ? Paradoksa mı girelim kardeşim illa.
aleksmc dedi: Adam zaman kaybı olarak görüyorsa ilişkisi nasıl olsun kardeşim. Genişletmek için tıkla... Hiç denemediyse zaman kaybı olarak niye görüyor ? Paradoksa mı girelim kardeşim illa.
Shadownight Decipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 1.272 Çözümler 1 4 Haziran 2024 #39 759144 dedi: Gobline/inek öğrenciye benzeyen, hiçbir şey demese bile günde 15-20 kez tipiyle dalga geçilen birisiyle arkadaş olur muydun? Genişletmek için tıkla... Olurdum reis niye olmayayım insan değil misin sonuçta hem dalga geçenlerde sanarsın İngiliz Prensi yada prensesi çıldırırsın. Caped dedi: Hiç denemediyse zaman kaybı olarak niye görüyor? Paradoksa mı girelim kardeşim illa. Genişletmek için tıkla... Gülmekten karnım ağrıdı.
759144 dedi: Gobline/inek öğrenciye benzeyen, hiçbir şey demese bile günde 15-20 kez tipiyle dalga geçilen birisiyle arkadaş olur muydun? Genişletmek için tıkla... Olurdum reis niye olmayayım insan değil misin sonuçta hem dalga geçenlerde sanarsın İngiliz Prensi yada prensesi çıldırırsın. Caped dedi: Hiç denemediyse zaman kaybı olarak niye görüyor? Paradoksa mı girelim kardeşim illa. Genişletmek için tıkla... Gülmekten karnım ağrıdı.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 4 Haziran 2024 #40 Caped dedi: Hiç denemediyse zaman kaybı olarak niye görüyor ? Paradoksa mı girelim kardeşim illa. Genişletmek için tıkla... Sen hiç sokakta 175 saat boş boş oturdun mu? Oturmadın. Zaman kaybı olduğunu biliyor musun? Biliyorsun. Bence tartışmayı ben kazandım susabilirsin
Caped dedi: Hiç denemediyse zaman kaybı olarak niye görüyor ? Paradoksa mı girelim kardeşim illa. Genişletmek için tıkla... Sen hiç sokakta 175 saat boş boş oturdun mu? Oturmadın. Zaman kaybı olduğunu biliyor musun? Biliyorsun. Bence tartışmayı ben kazandım susabilirsin