Nasıl yakışıklı olunur?

Spor salonuna gidecektim de arkadaşım yok. Hiçbir şey bilmediğim için tek başıma gitmek istemiyorum.

Tipi takıyorsan estetik şart. Her ne kadar istediğim gibi olmasa da kepçe kulak estetiğinden sonra yazın bere takmıyorum. Ancak dedikleri gibi para ve ün konuşur.

Tam tersi psikolojik destek almazsa delirir bile. Adam kendini goblin olarak görüyor kendini bu kadar değersizleştirmesi hiç normal değil ya arkadaş yapmayı bile kendine layık görmüyor
"Bende sonra böyle düşündüm, böyle bir yorum yaptım. Umarım arkadaşı incitmem.

Bence her çirkin insan bunları yaşıyor. Psikolog hiçbir etki etmeyecek.

Çirkinlikle alakası yok sen kendin diyorsun aşırı takıntılıyım diye her konuda böyleysen ailene söyle psikolojik destek al. Sağlığın şakası olmaz sonuçta hani ailenden de çekinme.

Çirkinlikle alakası yok sen kendin diyorsun aşırı takıntılıyım diye her konuda böyleysen ailene söyle psikolojik destek al. Sağlığın şakası olmaz sonuçta hani ailenden de çekinme.

Reis sana katılıyorum spor yap geçer diyoruz ama bazı insanlarda kalıcı hasar bırakıyor en doğrusu bir destek almak

Senin sorunun tipinde değil, yani en azından artık değil.
Psikolojin bozulmuş.

İstediğin kiloya, cilde buruna kulağa saça sakala sahip olsanda sen bu psikoloji ile yine arkadaş bulamazsım gider başka şeylere takılmaya başlarsın.

Günde 15-20 kişi sebepsiz yere sana inek öğrenciye/gobline benziyorsun dese seninki de bozulur.

Benim tipimle dalga geçmiyorlardı ama içe dönük olmamla telefon oynamamla sessiz konuşmamala dalga geçiyorlardı.
Küçük ilçede meslek lisesinde okudum herkes olmasa çoğumluğu adi pisliğin tekiydi genelde el kol şakaları bana yapılırdı ya da haksızlığa uğrayan ben olurdum.
Ama geçiyor.
Mezun olacaksın liseden sonra ne yapmayı düşünüyorsan ona odaklanmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…