Nasıl yakışıklı olunur?

Anladım aileme danışıp en kısa sürede bir kursa yazılacağım.

İlk olarak yapman gereken, ilerleyeceğin yolda kendine güvenmek.
Kendine göre küçük hedefler ve bir motivasyon kaynağı ile başla. Mesela oyun süreni azalt, iletişim kur. Belirlediğin küçük hedefleri tamamladıkça kendini ödüllendir -hem bu ödüller de seni motive eder-, giderek hedeflerini büyüt. İstersen "önce - sonra" yapabilmek için her ay gelişimini takip edebilirsin. Değişmeyi istediğin sürece başarabilirsin ama isteğin sözde kalmasın. Son olarak, kendini hiçbir zaman suçlama. Başarılar dilerim.

Teşekkür ederim evde bir dövüş sanatı öğrenmenin yolu var mıdır?

Spor yap özgüvenli ol sana boş yapanları kafaya takma sende onlarla dalga geç. Bilgisayarı çok abartma gündelik kitap oku test çöz bir hedefin olmalı.

Daha 7. sınıfsın boş ver. Yüz hatların, vücudun ve duygu kavramı daha yeni yeni başlıyorlar. Sen en iyisi dersine çalış. Çünkü bu yaşta ne yapsan boş. En iyisi kızlarla konuşmak biraz.

İndirdim deniyorum

İnsanların söylediği şeye bakma biri senle dalga geçiyorsa sende onun özellikleriyle dalga geç her insan harika olacak diye bir şey yok sen kendini geliştirirsen öz güven sahibi olursan yıkamayacagın şey yok. İlk iş olarak bir hedef belirlemen gerek.

Ya bir de baba unsuru eksik ondan dolayı duygusalım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…