Nasıl yakışıklı olunur?

Bu saydıklarından sadece şişmanlık ve bilgisayar bağımlılığı vücuduna zarar olduğu için bir eksidir. Şişmanlık da yakışıklılığını azaltmaktan ziyade üzerini örter. Diğer saydıklarının yakışıklılık ile alakası yok. Asosyal olmak da futbolda kötü olmak da sana eksi katan veya seni küçük gösteren şeyler değillerdir. Aksine asosyal olmak sana kendini tanımayı ve yanlızlıkla kendini yetiştirmeyi öğretir, bu güzel bir özelliktir. Ama asosyal olup kendin ile ilgilenmiyorsan evet bir eksidir.

Genel olarak kendine bir şeyler katmaya bak, başkalarının ne düşündüğünü umursama. Kendini iyi yetiştir. Seni beğenen öz seni beğensin.

Arkadaşlar ben çirkinim sevdiğim kız var ama o bile benimle dalga geçiyor özelliklerini aşağıda belirtiyorum.

- Boyuma ve yaşıma göre şişmanım.

- Bilgisayar bağımlısıyım.

- Çok duygusalım.

- Çok kötü futbol oynuyorum bu yüzden maçlarda oynatmıyorlar sap gibi kalıyorum ortada.

- Biraz asosyalim.

- Kombin nasıl yapılır bilmiyorum.

Bunları göz önünde bulundurarak bana öneri yaparsanız çok sevinirim iyi akşamlar.
Spora başla, düzenli devam et gerisi çok rahat gelir.

Arkadaşlar ben çirkinim sevdiğim kız var ama o bile benimle dalga geçiyor özelliklerini aşağıda belirtiyorum.

- Çok duygusalım.

- Çok kötü futbol oynuyorum bu yüzden maçlarda oynatmıyorlar sap gibi kalıyorum ortada.

- Biraz asosyalim.

Bunları göz önünde bulundurarak bana öneri yaparsanız çok sevinirim iyi akşamlar.

Hocam doğal olun boş verin kim ne derse desin herkes bir konuda yetenekli olacak diye bir şey yok. Temizliğe vs dikkat edin bazen insanın elinde olmayabiliyor. Kalbin güzel olsun yeter. Kızı seviyorum diyorsun seninle dalga geçen bir kızla nasıl bir ilişki yürütebilirsinki eğer olmayacak gibiyse hiç hayal kurma unut. Zaten bir gün seni bulur temiz kalpli eli yüzü düzgün biri emin ol gerçekten seven tipe dış görünüşe bakmaz içine bakar çünkü tip bir zaman sonra lazım olmayacak güzellik gelip geçici önemli olan düşüncelerin kalbin belki tipinden dolayı dışarıdan baktıklarında ön yargıyla yaklaşırlar ama seni tanıdıklarında severler. Sadece bilgisayarı azaltmanı tavsiye ediyorum.

- Çok duygusalım.

- Biraz asosyalim.

Öncelikle kendini biraz geliştirmende bir sakınca olmaz sadece fiziki açıdan değil zihinsel açıdan da farklı hobiler bul kendine müzik dinlemek araştırma yapmak gibi ilgini çekecek konuları bul felsefe, tarih, din gibi konuları araştır ve kendin için öncelikle hangi insanın senin için daha uygun olduğunu anlamaya çalış hemen insanlarla sosyalleşmene gerek yok bir günaydın veya merhaba demek bile bir adımdır sosyalleşmek için. Futbol oynamak zorunda değilsin kendi ilgi alanın olan spor dallarını deneyerek bulabilirsin en basitinden fitness la uğraşabilirsin hem özgüvenini hem de fiziğini geliştirir sana bir kanal önerebilirim gayet faydalı bir kanal

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı