Nasıl yazılım öğrenebilirim?

GTX 1060 6GB

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben başlıkta belirttiğim gibi iş getiren bir yazılım dili öğrenmek istiyorum. Oyun sektörüne ilgim var ancak Türkiye'de beni işe alacak bir oyun firması var mı emin değilim. O yüzden de herhangi bir işe açığım sizce hangi dili öğrenmeliyim? Öğrendiğim dil beni hangi sektörde işe sokar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben başlıktaki soruya cevap vereyim, Udemy kursları veya BTK Akademi üzerinden kendinizi geliştirme şansınız var. Ne kadar etkili olur o size bağlı tabi.
öğrenmek de sıkıntı yok mod deiştirmiş başlığı ben hangi sektöre atılmam gerkektiğini soruyorum

Siber güvenlik, yazılım testi ve web tasarım alanlarında görece daha kolay iş bulursunuz, freelance imkanları daha fazladır. Fakat şunu söylemeliyim ki hepsi uzmanlık isteyen alanlar. 2-3 aylık tecrübeyle en fazla aylık 50-60 dolar kazanabilirsiniz. Portföyünüzü büyüttükçe iş teklifleri artacaktır.

Siber güvenlik, yazılım testi ve web tasarım alanlarında görece daha kolay iş bulursunuz, freelance imkanları daha fazladır. Fakat şunu söylemeliyim ki hepsi uzmanlık isteyen alanlar. 2-3 aylık tecrübeyle en fazla aylık 50-60 dolar kazanabilirsiniz. Portföyünüzü büyüttükçe iş teklifleri artacaktır.
yazılım testi benim için uygun görünüyor. bunun için hangi freelancer sitesini önerirsiniz?

Kendi başına bir kurs ile yada başka şekilde bir şey öğrenebileceğini sanmıyorum. Üniversiteyi kazan, bilgisayar veya yazılım mühendisliği oku, bir de yurt dışında Master yap, piyasada iş bulma şansını artır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00