Nasıl zaman geçer?

Korkmayın be hocam ben otaku değilim 1-2 haftada 5-6 bölüm izlerim sadece

Daha yeni yataktan kalkmış bulunmaktayım ama acayip bir susama hissi geldi ve daha 8 saat var. Orucumu da bozmak istemiyorum. Ne yapabilirim veya ne ile oyalanmalıyım? Oyun oynamayı sevmediğimden oyun oynamak hariç.
Dizi, anime ve film izleyebilirsin. Dizi önerisi olarak Mandalorian, Invincible ve Love, Death and Robots'u öneriyorum. Film olarak Harry Potter veya Yüzüklerin Efendisi serisini bitirebilirsin. Anime olarak Jujutsu Kaisen, Detective Conan, Vinland Saga, Kimetsu no Yaiba, Kengan Ashura ve Dr. Stone'u izleyebilirsin.

Not: Her zaman bu animeleri önerdiğimi biliyorum . Anime isimlerini aklımda tutamıyorum bu yüzden hatırladıklarımı söylüyorum .
Animeye göre değişir. İyi olan var, kötü olan var.

Arkadaş oyun oynamayı sevmiyorum demiş.
Oyun oynamayı sevdirecek yeni bir oyun bulmayı denemesi için söyledim. Çünkü diğer tüm seçeneklerden daha hızlı zaman geçirtiyor oyun oynamak. Seveceği bir oyun arayışına girmesini öneririm.

Hocam oyun oynamayı sevmiyorum demişsiniz ama People Playground'a bir göz atın derim. Hem modlar ile vakit geçirilebilir hem de çok rahatlatıcı. Kendi kafanızdan senaryo kurup People Playground'da yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…