Nasıl zayıflanır?

Kesinlikle! Abur cubur, yağlı ve hamur işi yiyeceklerden uzak durulmalı.

Arada bir dondurma, bitter çikolata (tavsiyem Nestle 1927 %82 kakao) ve evde yapılmış sütlü tatlılar yenebilir.

Kesinlikle! Abur cubur, yağlı ve hamur işi yiyeceklerden uzak durulmalı.

Arada bir dondurma, bitter çikolata (tavsiyem Nestle 1927 %82 kakao) ve evde yapılmış sütlü tatlılar.
Su içmek metabolizma hızlandırıyormuş. Bir bilginiz var mı acaba? Günde kaç L tüketmem gerekli?

Su içmek metabolizma hızlandırıyormuş. Bir bilginiz var mı acaba? Günde kaç L tüketmem gerekli?
2.5 ve 3 L arası ideal diyorlar. Aşırı terleyen birisinizdir sanayide çalışıyorsanız, bu durumda 3 L içilebilir bence.

İçine kırmızı pul biber dökülmüş yoğurt yiyin her akşam 1 kase. Metabolizmayı çalıştırıyor.

Hocam dahiliye derken, gidince ben insülin direncine baktırmak istiyorum mu diyeceğiz?
Bir türlü kilo veremediğinizi, biyolojik bir problem olup olmadığını merak ettiğinizi söyleyin. Gerekli testleri zaten doktor ayarlayacaktır.

@A 10 Thunderbolt ll Tabii, özel hastane olduğu zaman daha çok verim alıyorsunuz.

@Alpershn38 Eve tuzsuz yer fıstığı alın. Yemekten 1 saat sonra falan bir avuç tüketin. Tok tutuyor. Sakın çerez niyetine yemeyin, sadece bir avuç.

Burada çoğu kişi ya kilo vermemiş ya da yanlış vermiş 122.8 den şuan 95 im hala 80 e inmeye çalışıyorum daha önceden yanlış kilo vermiştim hızlı bir şekilde 111 den 84'e aynı hatayı yapma düşük bir miktar kalori açığı oluştur yavaş ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…