Nasıl zengin olunur?

slainN

Centipat
Daha fazla  
Her akşam babamla nasıl para kazanacağımı düşünüyoruz. Bir ürünün nasıl tasarlanıp, kağıda döküleceğini konuşuyoruz. İnsanların ihtiyaçları için düşündüğüm ve kağıda döktüğüm fikirleri yorumluyoruz. Mesela bugün çantayı taktığımızda belimizi rahat ve esnek tutan, çantanın yaptığı ağrıyı ortadan kaldıran bir ürün düşündüm. Ve bunu yorumladık. Ama söz var icraat yok. Sizce artık hangi aşamaya geçmeliyim? Yaş 13.

Her akşam babamla nasıl para kazanacağımı düşünüyoruz. Bir ürünün nasıl tasarlanıp, kağıda döküleceğini konuşuyoruz. İnsanların ihtiyaçları için düşündüğüm ve kağıda döktüğüm fikirleri yorumluyoruz. Mesela bugün çantayı taktığımızda belimizi rahat ve esnek tutan, çantanın yaptığı ağrıyı ortadan kaldıran bir ürün düşündüm. Ve bunu yorumladık. Ama söz var icraat yok. Sizce artık hangi aşamaya geçmeliyim? Yaş 13.
Daha önünde uzun bir yol var. Çok çalışıp en kısa sürede yurtdışına fırlaman lazım.

13 yaşında hiç bir şey yapamazsın anca berber çırağı olursun bunun ilerisi var yaşın çok küçük.

Yurt dışına çıkmak o kadar kolay mı? Bir de hangi konu üzerine çalışacağım? Aydınlatırsan sevinirim.
Ne için çalışacağına bağlı. Evet. Parası dışında yurtdışına çıkmak kolay. LGS sınavında güzel sonuçlar alırsan liseyi yurt dışında okuyabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı