GeForce NOW Nasıldır?

ahlatt.r

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Selamlar biliyorsunuz ininal Kart'ta şu an problemler var, epeydir devam ediyor. Benim de GeForce NOW üyeliğim bitmek üzere. Paycell kart almıştım, bu kart ile GFN üyeliği satın alabiliyor muyum? Bilgilendirirseniz çok sevinirim ♥
Hocam konu dışı fakat Geforce Now dan memnun musunuz? Ortalama 65-70 mbps internetim var.

Hocam konu dışı fakat GeForce NOW'dan memnun musunuz? Ortalama 65-70 Mbps internetim var.

GeForce NOW iyi bir sistemi olmayan ya da oyunları indirmeden oynamak isteyenler için oldukça iyidir. YouTube'da gördüğüm GFN hakkındaki olumsuz bazı başlıklar var saçma geliyor bana, eğer kişi sistem toplayamıyorsa kasmadan en yüksek kalitede her oyunu da oynamak istiyorsa en iyi yollardan biri bu. 2020'de 35Mbps hızım vardı kasmadan takılıyordum, arkada tarayıcı vs çok şey açınca nadiren de olsa görüntü bulanabiliyordu arkadakileri kapatınca geçiyordu. Şu an 500 hızım var arkada tarayıcı vs çok şey açık olsa bile görüntü bulanması yaşamıyorum. Bence 65-70Mbps hız ile rahat takılırsın. Söylemek istediğim bir şey daha var bilgisayarında reklam virüsleri varsa görüntü açısından 35 Mbps'yi biraz etkiliyor. Wi-Fi ile GFN'yi kullanmak istersen internet hızın biraz daha fazla olması gerekebilir (35'e göre söylüyorum 65'te test etmedim) denemek lazım kendimden tekrar örnek verirsem kablolu internet 35 hız ile rahat takılıyordum hızımı 100'e aldığımda GeForce NOW'un tarayıcısından bile kasmadan oynuyordum. Şu an hızım 500'de ve tablet telefon(bazı telefonlar internetten çok az hız alıyor telefonun eski olmasından) PC'de sorunsuz takılıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce NOW'un Türkiye sunucusunu tavsiye etmem çünkü hâlâ GTX 1060 verdiği oyunlar var, en son böyleydi ve sunucuları kötü olduğu için her ne kadar sağlam internetiniz olsa da illaki gecikme yaşıyorsunuz. Tavsiyem, bulut hizmeti sunan uygulamalara bel bağlamayın. Gidip ikinci elden GTX 1060'lı olsa da adamakıllı sistem alın. En azından aylık para ödeme derdiniz olmaz.

GeForce NOW'un Türkiye sunucusunu tavsiye etmem çünkü hâlâ GTX 1060 verdiği oyunlar var, en son böyleydi ve sunucuları kötü olduğu için her ne kadar sağlam internetiniz olsa da illaki gecikme yaşıyorsunuz. Tavsiyem, bulut hizmeti sunan uygulamalara bel bağlamayın. Gidip ikinci elden GTX 1060'lı olsa da adamakıllı sistem alın. En azından aylık para ödeme derdiniz olmaz.
oyuna göre değişmiyor mu verdiği sistem ? mesala durumu olmayan biri zar zor gtx 1060 aldı diyelim her oyunu oynayabilir mi onunla

@assasinss, benim kullandığım zamanlarda Cyberpunk 2077 gibi bir oyuna GTX 1060 verdi. Yorum sizlerin...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı