GeForce NOW Nasıldır?

Kalktı ama bana daha dün 1060 ekran kartı geldi. Kalkmış mı cidden? Siz mi denediniz? Söyleyeyim, hayır kalkmadı. Hala oyun bazlı olarak veriliyor. Rainbow Six: Siege oyununda 1050'ye yakın performans veren ekran kartım ile GeForce NOW sunucularındaki FPS neredeyse aynı. Bu mu garanti ettikleri sistem?

1 ay kullandım, neredeyse GeForce kütüphanesinde bulunan tüm oyunlara girmişimdir. Bırak 1060'ı, adamakıllı 2080 bile vermedi, full 4080 ile oynadım neredeyse. Dün 1060 geldi demişsiniz, sonra “kesinlikle 1060 geliyor, kalkmış hali buysa” yazmışsınız. Sanki her oyununuzda 1060 geliyor, öyle yazmışsınız. Ayrıca dediğiniz oyunlarda 1060'a rastlamamıştım. Bak sen şu işe, Turkcell 1 ayda neler değiştirmiş :D deprem oldu, acaba ondan mı? Ayrıca aktif kullanan arkadaşlarıma da söyledim, onlar da “hayır, gelmiyor” dediler. Bir arkadaşım, Rainbow Six: Siege'de 1060 verdi, çıktı düzeldi. Üstün bir güç eliyor olabilir sizi.

@SadaceKyroth, oradaki "kesinlikle" kelimesini her zaman 1060 geliyor anlamında kullanmadım. "1060 gelmeyecek dediyse gelmez." diye net bir tabir kullanıldı. Tabii ben yanlış anlaşılmaya müsait bir yanıt vermiş olsam da bu gerçeği değiştirmiyor. Devil May Cry, Rainbow Six Siege gibi oyunlarda GTX 1060 kart geldi. New World oyununda zaten FPS değerlerim yerlerdeydi. Ultimate sürümü alırsanız 4080 gelsin zaten, altı gelirse sıkıntı. Biz burada o paketi konuşmuyoruz. Performans paketinde 2080 üstünü vermiyor, 1060 - 2080 kartlarından birisini veriyor. 5 - 6 ay önce Cyberpunk gibi bir oyunda da veriyordu ama şu an vermiyor, buna şükür.

GeForce NOW, Türkiye'de siz ne kadar savunursanız savunun, kötü bir hizmet veriyor. Özellikle internet iyiyse EU sunucudan almak daha mantıklı.

Son düzenleme:
Ben hastanede uzun süreli yattığım zaman iPad 10. nesil tabletten Forza falan oynuyordum. İnternetinin iyi olması gerekiyor. Ayrıca tablette ekran küçük olduğu için ekran çamur gibi oluyordu. Superbox internet kullandım. Ortalama 50mbps internetim vardı.

@SadaceKyroth, kalktı ama bana daha dün 1060 ekran kartı geldi. Kalkmış mı cidden? Siz mi denediniz? Söyleyeyim, hayır kalkmadı. Hala oyun bazlı olarak veriliyor. Rainbow Six Siege oyununda 1050'ye yakın performans veren ekran kartım ile GeForce NOW sunucularındaki FPS neredeyse aynı. Bu mu garanti ettikleri sistem?

@Wqxte, kesinlikle 1060 geliyor. @333365 hocamın dedikleri tamamen doğru.

1060 asla gelmiyor hali buysa, yazıklar olsun. 1060 gelmiyor diyorlarsa tamamen pazarlama amaçlı diyorlar.
Sadece bu oyunda değil bu arada. Bir çok FPS almam gereken oyunlarda 1060 verdiğinden dolayı 30 - 40 FPS oyun oynatıyor. Türkiye'deki GeForce NOW rezalet.
Eki Görüntüle 2496937

GeForce NOW alacaksanız EU sunucudan alın. Kafanız rahat olsun. Bedava versiyonunda bile zamanında 3000 serisi verebiliyordu.

@Wqxte ben mi ön yargılıymışım? Hani 1060 gelmiyordu? Demek ki her şeye inanmayacakmışsınız. Bu resim onu gösteriyor. :)

GeForce NOW, Türkiye'de siz ne kadar savunursanız savunun, kötü bir hizmet veriyor. Özellikle internet iyiyse EU sunucudan almak daha mantıklı.

Ölümüne savunanlar olduğu sürece de kötü hizmet vermeye devam edecek. EU sunucusunda takılın, en azından para vermezsiniz.

@SadaceKyroth, kalktı ama bana daha dün 1060 ekran kartı geldi. Kalkmış mı cidden? Siz mi denediniz? Söyleyeyim, hayır kalkmadı. Hala oyun bazlı olarak veriliyor. Rainbow Six: Siege oyununda 1050'ye yakın performans veren ekran kartım ile GeForce NOW sunucularındaki FPS neredeyse aynı. Bu mu garanti ettikleri sistem?

@Wqxte, kesinlikle 1060 geliyor. @333365 hocamın dedikleri tamamen doğru.

1060 asla gelmiyor hali buysa, yazıklar olsun. 1060 gelmiyor diyorlarsa tamamen pazarlama amaçlı diyorlar.
Sadece bu oyunda değil bu arada. Birçok FPS almam gereken oyunlarda 1060 verdiğinden dolayı 30 - 40 FPS oyun oynatıyor. Türkiye'deki GeForce NOW rezalet.
Eki Görüntüle 2496937

GeForce NOW alacaksanız EU sunucudan alın. Kafanız rahat olsun. Bedava versiyonunda bile zamanında 3000 serisi verebiliyordu.

Gercekten rezillik.

Hocam konu dışı fakat Geforce Now dan memnun musunuz? Ortalama 65-70 mbps internetim var.
eğer gecikme sorun olmaz görüntü de çok iyi olmasa da sorun değil oynasam yeterli diyorsan deniyebilirisn

Babamın markası değil, hiçbir firmayı savunmam zaten. Ben bu hizmeti satın almamın sebebi, ekran kartımın garantiye gitmiş olmasıydı ve bazı oyunlar 4080 gelmesine rağmen aşırı geç girdi. Fortnite mesela, ekran kartı önemli değil ama bayağı bir beklemiştim. Ben bekliyorum, açılmıyor. Çıkış yaptım, oturumumun tamamen kapanmasını yaklaşık 30 saniye bekledim ve SSD geldi sanırım, hemen oyuna girmiştim. Bazı oyunlarda, çok sağlam bir internetim olmasına rağmen ve evde kimse olmamasına rağmen, yani interneti sadece ben kullanıyorum, oyun aşırı bulanık ve geç geliyordu. Yine çık, gir, 30 saniye bekledim ve öyle düzelmişti. Memnun kaldım mı? Temelinde evet, memnun kaldım. Ama sorunları var mı? Evet, var. Bu sorunlar, çıkarım girerim düzelir tarzı sorunlar. Ama 1 aylığına bayağı bir para ödüyorum ve ödediğim bu parada bu tarz sorunlar çıkıyor. Ve bu sorunlar böyle az geliyor da değil, günde 10 kere gireceksem 3 oturumda gelen sorunlar bunlar. Resmen rezillik desem rezillik de değil, ayrı bir seviye yani. Şunu söyleyeyim, verdiğim parayı gidip internet kafede oynasaydım çok daha iyi olurdu desem yalan olmaz. Ultimate şu an yüzde %20 ucuz ve 599 lira sanırım. Orijinal fiyatı 620 liraydı, pek hatırlamıyorum. Bu Ultimate paket 200 lira olsa, 250 lira olsa ben kabulüm. Sen nerede bu fiyata 4080 veriyorlar derim yani. Ama bilgisayarın kötü ve internetin iyi ise ve sağlam oyunları oynamak istiyorsan üç seçeneğin var. Ya bu hizmeti alacaksın, ya da ailene yalvaracaksın, ya da git bir işe 2 ay çalış, sağlamından sistem diz.

1 senedir aktif olarak GeForce NOW kullanıyorum. İlk kullanmaya başladığım zaman TR sunucuları gerçekten aşırı kötüydü o yüzden EU ya geçmiştim bir süre. Şimdi tekrardan TR sunucusundayım. İlk kullandığım zamanlar arasında dağlar kadar fark var. Şu an ben çok memnunum performance paketinden. Ama şöyle bir şey not geçmek istiyorum. Ben sistemi 3 yerden de denedim. Normalde aktif olarak telefondan giriş yapıyorum GeForce NOW'a. 1 aydır TV de kullanıyorum ve Controller ile oynuyorum ikisinde de hiçbir şekilde sorun olmuyor, oyun akıp gidiyor. Ama birkaç sefer bilgisayarda denediğimde hiç iyi olmuyordu. Şu anda nasıl olur bilmiyorum. Bilgisayardaki sorun benim internetimle de alakalı olabilir. Sabit 35 Mbps internetim var. Telefon ve TV de Controller ile oyunlar yağ gibi akıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı