Nasılsınız? Hayat nasıl?

Hayatım affedersin ama b*k gibi stresli gerginlik uçmuş durumda kafam taşmış dolmuş.

Anlat dinlerim.

Rezalet 8 GB RAM öldü

Nasıl öldü?

9.sınıf konuları orta okuldan daha kolay seviyede. Umarım böyle devam eder mutluluğun.

Hayatım berbat durumda. Anlatmamı ister misin?

Tabii ki.

Bunda neden belirsizlik yaşadınız ki? Avustralya'ya gidip yeni şeyler görmek muazzam olmaz mı?

Aynı şey değil, zaten sürekli gezme bahanesiyle AVM'ye gidiyoruz.

Hocam o zaman farklı aktiviteler bulun kendinize. Yapılacak şeyler o kadar çok ki. Yeni bir hobi edinin en basitinden.

Bunda neden belirsizlik yaşadınız ki? Avustralya'ya gidip yeni şeyler görmek muazzam olmaz mı?
Benden kaynaklı değil hocam. Ailemden özelliklede babamdan. Ben planlı taşayan bir insanım. Bugün ile 50 yıl arasında her şeyi planlar düşünürüm. A'dan Z'ye her olasılığa karşı önlem almaya çalışıyorum. Bu bahsettiğim şey bunlardan en ufağıydı. Yazımı nasıl geçireceğim, üniverstede hangi bölüm seçeceğim, nerde okuyacağım vs vs.

İlgi alanınızı seçeceksiniz. Size en çok cazip gelen şeyi yani. Yazınızı dolu dolu geçirmek için Türkiye'de geçirmeyin bence. Nerede okuyacağınız size kalmış.

İlgi alanınızı seçeceksiniz. Size en çok cazip gelen şeyi yani. Yazınızı dolu dolu geçirmek için Türkiye'de geçirmeyin bence. Nerede okuyacağınız size kalmış.
İlgi alanım oyunlar. Oyun yapmak istiyorum. Hatta ilk projelerimde aklımda canlanmaya başladı ancak emin değilim açıkçası. Yazın nasıl geçeceği çok garip bir olgu onu yaşayıp göreceğiz. Nerde okuma kısmına gelirsek ben şahsen almanyada okumayı istiyorum ama nasıl olur ne olacak bilemiyorum. Türkiye içinde ise Ankara'yı düşünüyorum.

Maalesef çok mutsuzum bilgisayarım yok. Şu an keyfim 4/10 bilgisayarım olsa 10/10.

Oyun yapmak çok güzel bir şey. Yazın nasıl geçeceği dediğim gibi size kalmış size bağlı. Almanya'da okumak istiyorsanız okuyun o zaman. Basarabilirsiniz imkansız bir şey değildir bu.

Maalesef çok mutsuzum bilgisayarım yok. Şu an keyfim 4/10 bilgisayarım olsa 10/10.

Sırf bilgisayarın yok duye mutsuz musun? Ben de 5-6 yıldır istiyorum ama hala bir bilgisayarım yok. Her zaman bilgisayarda vakit geçirmemeni öneririm yapılacak başka şeyler o kadar çok ki.

Oyun yapmak çok güzel bir şey. Yazın nasıl geçeceği dediğim gibi size kalmış size bağlı. Almanya'da okumak istiyorsanız okuyun o zaman. Basarabilirsiniz imkansız bir şey değildir bu.
Her şey istemekle olsa çok güzel olurdu. Ancak bu yolda savaşmakta lazım

Mutluyum, bilgisayarım var konsolum var ailemle aram iyi ailem sağlıklı, evim var yurdum var arkadaşlarımla var. Daha ne isteyelim?

Sırf bilgisayarın yok duye mutsuz musun? Ben de 5-6 yıldır istiyorum ama hala bir bilgisayarım yok. Her zaman bilgisayarda vakit geçirmemeni öneririm yapılacak başka şeyler o kadar çok ki.
Evet sırf bilgisayarım yok diye mutsuzum. Sıkıldım artık 12-13 yıldır bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…