Hocam haklı olabilirsiniz ancak geçmişte veya gelecekte çok takılmadan günü yaşamakta önemlidir.Evet sırf bilgisayarım yok diye mutsuzum. Sıkıldım artık 12-13 yıldır bekliyorum.
Hocam haklı olabilirsiniz ancak geçmişte veya gelecekte çok takılmadan günü yaşamakta önemlidir.Evet sırf bilgisayarım yok diye mutsuzum. Sıkıldım artık 12-13 yıldır bekliyorum.
Depresyona girmek üzereyim artık bilgisayarımın olmamasından dolayı. Her şeyi yaptım; üniversite kazandım, üniversitede sınavlardan iyi not aldım ama yok.Hocam haklı olabilirsiniz ancak geçmişte veya gelecekte çok takılmadan günü yaşamakta önemlidir.
Her şey istemekle olsa çok güzel olurdu. Ancak bu yolda savaşmakta var.
Bu aileden kaynaklı bir durum sanırım. Ben böyle olsa cinnet geçirirdim sanırımDepresyona girmek üzereyim artık bilgisayarımın olmamasından dolayı. Her şeyi yaptım; üniversite kazandım, üniversitede sınavlardan iyi not aldım ama yok.
Anlat dinlerim.
Depresyona girmek üzereyim artık bilgisayarımın olmamasından dolayı. Her şeyi yaptım; üniversite kazandım, üniversitede sınavlardan iyi not aldım ama yok.
Ailemden tekrar isteyeceğim yine almazlarsa işe gireceğim.Aynı durumu yaşamıştım. Ailenden beklersen bazı şeyleri hayatın beklemeyle geçer ustam. En kötü asgari ücretli işe 2 ay çalış. İyi bir PC düzersin kendine o parayla. Kredi kartı da çıkartırsın kredi kartına çek 12 taksit ile kazandığın parayı da kesin getirisi olacak bir şeye koy. Yavaş yavaş öde. Yazları 3 ay çalışarak 18 ine geldiğinde 10 bin dolar para biriktiren tanıyorum. Üniversitede bir PC alacak bütçeyi rahatça yapman mümkün girdiğin iş yerinde mesaiye de kalabilirsin.
Ticaret yoluyla gelir elde etmeyi de deneyebilirsin.
En mantıklısı. Aileden medet ummayı çoktan bıraktım. Birikim yapmayı unutmayın hocam zor zamanlarınız için.Ailemden tekrar isteyeceğim yine almazlarsa işe gireceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.