Nasılsınız? Hayat nasıl?

Evet, biliyorum hocam. Bugünden sonra başlamayı düşünüyorum zaten. En kötü mezuna bırakırım. En azından temel atacağım için rahat rahat çalışırım seneye.

Çok fena halde gelecek kaygısı var. Derslerde dökülüyorum ve her günüm aynı geçiyor.

Eğitim sistemi sağ olsun yeteneğimiz olmayan dersleri görüyoruz. Bende de gelecek kaygısı var. Hocam bundan kurtulmanın tek yolu deli gibi çalışmak, bir program kurmak. Buna göre çalışmak. Her gününüz aynı geçebilir ben eskiden hayatım anlamsız geliyordu boşluktu bunun nedenlerinden biriside buydu. Farklı şeyler yapmaya çalış. Bilmiyorum yapıyor musunuz ama belki bir kitap okuyabilirsiniz, yeni bir dizi-film'e başlayabilirsiniz. Ben de dökülüyorum dediğim gibi derslerde merak etmeyin çalışarak aşamayacağiniz bir engel değil. Ve yardım alarak tabii.

Arkadaşlarım üzerime oturdu ve sandalye kırıldı disiplinlik olur muyum diye korkuyorum.

Annem okulda arkadaş seçimine dikkat et demiştir: Bu konuda senin ne suçun var? Arkadaşlarının suçu var. Ve dikkat edin seçtiğiniz arkadaşlarınızı çünkü bu tür tipler harbi çekilmiyor. Bu şaka değil apaçık "aptal veletlik"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…