Nasılsınız?

Çok eski değil mi hocam o dizi. İzleyen var mı?

Günümüzde nasıl Fight Club izlemek bir kültürse Kurtlar Vadisini de izlemek bir kültür olmalı bence. Yanlış anlaşılma olmasın ikisinide çok severim. (Fight Club'e yanlışlıkla dizi dedim )

2 kez bitirdim. En son geçen ay ekmek teknesini bile izleyip bitirdim. 34'e gireceğim az kaldı ne zaman evleneceğim ben?

Hocam neden evlenmeye kafayı taktınız?

Beraber büyüdüğümüz arkadaşlarım evlendi çocukları var C, üçünün de. Bir tek ben kaldım böyle sap gibi. Sürekli reddediliyorum zoruma gidiyor.

Bu işler kısmet, ha deyince olmuyor biliyorsunuz ve sürekli reddediliyorsanız bir şeyleri yanlış yapıyor olabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beraber büyüdüğümüz arkadaşlarım evlendi çocukları var C, üçünün de. Bir tek ben kaldım böyle sap gibi. Sürekli reddediliyorum zoruma gidiyor.

Aşktan fayda gelmez...Sadece hayaller ve hedefler...Şimdi söyle bana senin amacın hayallerini ulaşarak zengin olmakmı gelişmekmi yoksa 3 yıl sonra çoluk çocukla beraber bir sürü masraf bir ton yükmü üstüne bir de eşiniz aldatırsa geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Yanlışı ben değil tanrı yaptı insan az biraz yakışıklı yarıtılır bu ne yüzümüze bakmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…