Youtube'u adam akıllı kullanabilmek için iphone kullanmıyorum. O derece vazgeçilmez benim için.YouTube'dan video izlemek nasıl bir duygu
Sağ ol kardeşim kolumdaki jilet izlerinden polis olamadım. Kendimi kesmek istemiyorum zor kurtuldum zaten.
Herkesin acı sınırı farklı. Dayanıklılığı farklı. Umarım kesmezsin kimse kimsenin ne yaşadığını ne hissettiğini bilemez.Hocam hem güldürdünüz hem üzdünüz. Yaş 17 bende kendimi keser miyim?
Büyümeyi bekleme Abd'de büyüEkonomik olarak baya kötüyüm henüz 15yaşındayım lise 2ye geçtiğim Amerika ya gitme düşüncem var büyünce sizce nasıl karar almışım
Belki sadece görevleri budur ve görevleri başkaları verir.Neden istemiyorlar bu ülkenin düzelmesini amaçları ne neden bunu yapıyorlar Arap sevecenliği neden kendi milleti dururken neden tüm dünyaya yardım etmeye çalışıyorlar amaçları ne bunların![]()
Mükemmel planmış kardeşim süpersin verdim şukunu, adminleri etiketleyin beyler.Ekonomik olarak baya kötüyüm henüz 15yaşındayım lise 2ye geçtiğim Amerika ya gitme düşüncem var büyünce sizce nasıl karar almışım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.