3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 18 Temmuz 2022 #81 Hayatımdaki en hissiz ve duygusuz halimleyim.
K King Of Legends Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 945 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #82 Az kaldı kafama sıkacağım.
KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.248 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 18 Temmuz 2022 #83 KURAL BİLMEYEN dedi: YouTube'dan video izlemek nasıl bir duygu Genişletmek için tıkla... Youtube'u adam akıllı kullanabilmek için iphone kullanmıyorum. O derece vazgeçilmez benim için.
KURAL BİLMEYEN dedi: YouTube'dan video izlemek nasıl bir duygu Genişletmek için tıkla... Youtube'u adam akıllı kullanabilmek için iphone kullanmıyorum. O derece vazgeçilmez benim için.
thereal397 Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 456 Çözümler 4 Yer Sivas Daha fazla Sistem Özellikleri i3 2100 16GB 660Ti 3GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2022 #84 KdrKaya89 dedi: @thereal397 al kardeş Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu playlist bana ait, sizin gibi güzel insana yakışır hocam.
KdrKaya89 dedi: @thereal397 al kardeş Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu playlist bana ait, sizin gibi güzel insana yakışır hocam.
KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.248 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 18 Temmuz 2022 #85 Sağ ol kardeşim kolumdaki jilet izlerinden polis olamadım. Kendimi kesmek istemiyorum zor kurtuldum zaten.
Sağ ol kardeşim kolumdaki jilet izlerinden polis olamadım. Kendimi kesmek istemiyorum zor kurtuldum zaten.
thereal397 Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 456 Çözümler 4 Yer Sivas Daha fazla Sistem Özellikleri i3 2100 16GB 660Ti 3GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2022 #86 KdrKaya89 dedi: Sağ ol kardeşim kolumdaki jilet izlerinden polis olamadım. Kendimi kesmek istemiyorum zor kurtuldum zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam hem güldürdünüz hem üzdünüz. Yaş 17 bende kendimi keser miyim?
KdrKaya89 dedi: Sağ ol kardeşim kolumdaki jilet izlerinden polis olamadım. Kendimi kesmek istemiyorum zor kurtuldum zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam hem güldürdünüz hem üzdünüz. Yaş 17 bende kendimi keser miyim?
KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.248 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 18 Temmuz 2022 #87 thereal397 dedi: Hocam hem güldürdünüz hem üzdünüz. Yaş 17 bende kendimi keser miyim? Genişletmek için tıkla... Herkesin acı sınırı farklı. Dayanıklılığı farklı. Umarım kesmezsin kimse kimsenin ne yaşadığını ne hissettiğini bilemez.
thereal397 dedi: Hocam hem güldürdünüz hem üzdünüz. Yaş 17 bende kendimi keser miyim? Genişletmek için tıkla... Herkesin acı sınırı farklı. Dayanıklılığı farklı. Umarım kesmezsin kimse kimsenin ne yaşadığını ne hissettiğini bilemez.
H hocayusuf21 Decapat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #88 Ekonomik olarak baya kötüyüm henüz 15yaşındayım lise 2ye geçtiğim Amerika ya gitme düşüncem var büyünce sizce nasıl karar almışım
Ekonomik olarak baya kötüyüm henüz 15yaşındayım lise 2ye geçtiğim Amerika ya gitme düşüncem var büyünce sizce nasıl karar almışım
KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.248 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 18 Temmuz 2022 #89 hocayusuf21 dedi: Ekonomik olarak baya kötüyüm henüz 15yaşındayım lise 2ye geçtiğim Amerika ya gitme düşüncem var büyünce sizce nasıl karar almışım Genişletmek için tıkla... Büyümeyi bekleme Abd'de büyü
hocayusuf21 dedi: Ekonomik olarak baya kötüyüm henüz 15yaşındayım lise 2ye geçtiğim Amerika ya gitme düşüncem var büyünce sizce nasıl karar almışım Genişletmek için tıkla... Büyümeyi bekleme Abd'de büyü
ticketmykells Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 717 Çözümler 5 18 Temmuz 2022 #90 fatihh12 dedi: Neden istemiyorlar bu ülkenin düzelmesini amaçları ne neden bunu yapıyorlar Arap sevecenliği neden kendi milleti dururken neden tüm dünyaya yardım etmeye çalışıyorlar amaçları ne bunların Genişletmek için tıkla... Belki sadece görevleri budur ve görevleri başkaları verir. hocayusuf21 dedi: Ekonomik olarak baya kötüyüm henüz 15yaşındayım lise 2ye geçtiğim Amerika ya gitme düşüncem var büyünce sizce nasıl karar almışım Genişletmek için tıkla... Mükemmel planmış kardeşim süpersin verdim şukunu, adminleri etiketleyin beyler.
fatihh12 dedi: Neden istemiyorlar bu ülkenin düzelmesini amaçları ne neden bunu yapıyorlar Arap sevecenliği neden kendi milleti dururken neden tüm dünyaya yardım etmeye çalışıyorlar amaçları ne bunların Genişletmek için tıkla... Belki sadece görevleri budur ve görevleri başkaları verir. hocayusuf21 dedi: Ekonomik olarak baya kötüyüm henüz 15yaşındayım lise 2ye geçtiğim Amerika ya gitme düşüncem var büyünce sizce nasıl karar almışım Genişletmek için tıkla... Mükemmel planmış kardeşim süpersin verdim şukunu, adminleri etiketleyin beyler.