4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 29 Eylül 2022 #341 Silinen üye dedi: Benim için sende çok değerlisin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Şimdi mesaj yazmazsam alınma... Çünkü çok uykum geldi.
Silinen üye dedi: Benim için sende çok değerlisin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Şimdi mesaj yazmazsam alınma... Çünkü çok uykum geldi.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 29 Eylül 2022 #342 444065 dedi: Çok teşekkür ederim. Şimdi mesaj yazmazsam alınma... Çünkü çok uykum geldi. Genişletmek için tıkla... Yok önemli değil. Uyuman gerekiyor senin, dinlen. Yarın gelebileceğini sanmıyorum iyi değilsin. Kendini salma lütfen dayanmaya çalış.
444065 dedi: Çok teşekkür ederim. Şimdi mesaj yazmazsam alınma... Çünkü çok uykum geldi. Genişletmek için tıkla... Yok önemli değil. Uyuman gerekiyor senin, dinlen. Yarın gelebileceğini sanmıyorum iyi değilsin. Kendini salma lütfen dayanmaya çalış.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Eylül 2022 #343 Yavuz_Çetin dedi: Öyle yorgunum ki inanılmaz bir şekilde dinlenmek istiyorum. Üst üste herşey binince gerçekten kaldırılmıyor gibi hissediyorum bu yükü. Genişletmek için tıkla... Erken yatıp uykunuzu alın hocam, uykusuzluk birde üstüne okul yorgunluğu adamı fena yapıyor.
Yavuz_Çetin dedi: Öyle yorgunum ki inanılmaz bir şekilde dinlenmek istiyorum. Üst üste herşey binince gerçekten kaldırılmıyor gibi hissediyorum bu yükü. Genişletmek için tıkla... Erken yatıp uykunuzu alın hocam, uykusuzluk birde üstüne okul yorgunluğu adamı fena yapıyor.
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.598 Makaleler 7 Çözümler 10 29 Eylül 2022 #344 Olay tatlıya bağlandı sanırım.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Eylül 2022 #345 chaoo dedi: Olay tatlıya bağlandı sanırım. Genişletmek için tıkla... Konu nedir acaba?
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 29 Eylül 2022 #346 XEfe.Bey dedi: Konu nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Aramızda minik bir tatsızlık yaşayıp 35 sayfaya döktük. Şuan iyiyiz. Lütfen konu kapanabilir mi? Diğer arkadaşların tatsızlık çıkarmasını istemiyorum
XEfe.Bey dedi: Konu nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Aramızda minik bir tatsızlık yaşayıp 35 sayfaya döktük. Şuan iyiyiz. Lütfen konu kapanabilir mi? Diğer arkadaşların tatsızlık çıkarmasını istemiyorum
manyagimben Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 426 Çözümler 2 Yer Ankara 29 Eylül 2022 #347 Ziyanım, ziyadesiyle.
BulletBill5.55 Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 130 Çözümler 2 Yer Ordu/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yeniyetme bile olmayan bilgisayar mühendisi öğrencisi 29 Eylül 2022 #348 Şimdilerde hiç olmadığım kadar keyifliyim. Pazar günü İstanbul'a gideceğim çünkü pazartesi günü benim üniversite açılıyor. Plory dedi: Hastayım, midem aşırı bulanıyor, burnum tıkalı ve bunlar varken okula ve spora gidiyorum. Gram ders çalışma ve okula gitme isteğim yok, tamamen saldım her şeyi her gün aynı şeyin tekrarını yaşıyorum. Yani hiç iyi değilim, Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla... Bunlara rağmen spora gidebiliyorsan iyi.
Şimdilerde hiç olmadığım kadar keyifliyim. Pazar günü İstanbul'a gideceğim çünkü pazartesi günü benim üniversite açılıyor. Plory dedi: Hastayım, midem aşırı bulanıyor, burnum tıkalı ve bunlar varken okula ve spora gidiyorum. Gram ders çalışma ve okula gitme isteğim yok, tamamen saldım her şeyi her gün aynı şeyin tekrarını yaşıyorum. Yani hiç iyi değilim, Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla... Bunlara rağmen spora gidebiliyorsan iyi.
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #349 Sıkıldım.
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #350 İyiyim. Sen nasılsın sevgili formudaşcığım