Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 19 Ekim 2022 #661 @444065, yine içim gidiyor. Yine kalbim acıyor yine kafam karışıyor. Ne olacak bu hayat böyle. Gazapizm'in parçalarına hiç bulaşmayacaktım..
@444065, yine içim gidiyor. Yine kalbim acıyor yine kafam karışıyor. Ne olacak bu hayat böyle. Gazapizm'in parçalarına hiç bulaşmayacaktım..
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 19 Ekim 2022 #662 Xeon Haswell dedi: @444065, yine içim gidiyor. Yine kalbim acıyor yine kafam karışıyor. Ne olacak bu hayat böyle. Gazapizm'in parçalarına hiç bulaşmayacaktım.. Genişletmek için tıkla... Yeter güzel insan. Kendini üzme, ben de üzülüyorum. Senin mutlu olmanı istiyorum. Last Trials dedi: Evet sen biraz daha eski kullanıcı olabilirsin ben ikk kez gördüm. Genişletmek için tıkla... Yanlış alıntılama yaptın. Ona güldüm. Profil resimleri benziyor. O yüzden olmalı.
Xeon Haswell dedi: @444065, yine içim gidiyor. Yine kalbim acıyor yine kafam karışıyor. Ne olacak bu hayat böyle. Gazapizm'in parçalarına hiç bulaşmayacaktım.. Genişletmek için tıkla... Yeter güzel insan. Kendini üzme, ben de üzülüyorum. Senin mutlu olmanı istiyorum. Last Trials dedi: Evet sen biraz daha eski kullanıcı olabilirsin ben ikk kez gördüm. Genişletmek için tıkla... Yanlış alıntılama yaptın. Ona güldüm. Profil resimleri benziyor. O yüzden olmalı.
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 19 Ekim 2022 #663 @444065, bende istemezdim ki böyle olsun her şey. Olmadı be istediğim hiç bir şey. Her şey yarım kaldı, kimse birbirini anlamadı hiç. Bitirdik öyle sebepsiz saçma sapan yere.
@444065, bende istemezdim ki böyle olsun her şey. Olmadı be istediğim hiç bir şey. Her şey yarım kaldı, kimse birbirini anlamadı hiç. Bitirdik öyle sebepsiz saçma sapan yere.
Last Trials Decapat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #664 444065 dedi: Yeter güzel insan. Kendini üzme, ben de üzülüyorum. Senin mutlu olmanı istiyorum. Yanlış alıntılama yaptın. Ona güldüm. Profil resimleri benziyor. O yüzden olmalı. Genişletmek için tıkla... Evet öyle ya ciddi manada yarın okul yok sana galiba.
444065 dedi: Yeter güzel insan. Kendini üzme, ben de üzülüyorum. Senin mutlu olmanı istiyorum. Yanlış alıntılama yaptın. Ona güldüm. Profil resimleri benziyor. O yüzden olmalı. Genişletmek için tıkla... Evet öyle ya ciddi manada yarın okul yok sana galiba.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #665 Yine başlıyoruz mu yoksa?
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 19 Ekim 2022 #666 @Kiznaiver, hocam hayır ama bitik ruhun kötü sonuçları işte..
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 19 Ekim 2022 #667 Kiznaiver dedi: Yine başlıyoruz mu yoksa? Genişletmek için tıkla... Sanırım.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #668 Şunu dinleyin de keyfiniz yerine gelsin bari: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şunu dinleyin de keyfiniz yerine gelsin bari: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Last Trials Decapat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #669 Kiznaiver dedi: Yine başlıyoruz mu yoksa? Genişletmek için tıkla... İş ya da okula gidiyor musun? Kiznaiver dedi: Şunu dinleyin de keyfiniz yerine gelsin bari: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Xeon Haswell dedi: @Kiznaiver, hocam hayır ama bitik ruhun kötü sonuçları işte. Genişletmek için tıkla... İş ya da okul var mı? Kiznaiver dedi: Yine başlıyoruz mu yoksa? Genişletmek için tıkla... Hocam komik olan ne ayıptır sorması
Kiznaiver dedi: Yine başlıyoruz mu yoksa? Genişletmek için tıkla... İş ya da okula gidiyor musun? Kiznaiver dedi: Şunu dinleyin de keyfiniz yerine gelsin bari: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Xeon Haswell dedi: @Kiznaiver, hocam hayır ama bitik ruhun kötü sonuçları işte. Genişletmek için tıkla... İş ya da okul var mı? Kiznaiver dedi: Yine başlıyoruz mu yoksa? Genişletmek için tıkla... Hocam komik olan ne ayıptır sorması
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 19 Ekim 2022 #670 @444065, ben nasıl iyi olayım ki söylesene? her neyse boş ver. İçimde tutacağım bu kez.