Nasılsınız?

@444065, farkındayım sıkıcı birisiyim fakat böyle de kırıcı oluyor. Hep böyle yapılan kişi olmak çok eğlenceli

@444065, yani insanlar sıkıldığında hep böyle şeyer yapıyor bana. Sıkılan insan olmaya hiç hakkım olmadı da sıkan insan hep bendim bee

@264075, eğleniyorsam asla uykum gelmez mesela benim. İnsan sevdiği işi yaparken de böyle. Umarım yoktur hocam. Saatlerce konuşan insanlara söyle sen onu.

@264075, eğleniyorsam asla uykum gelmez mesela benim. İnsan sevdiği işi yaparken de böyle. Umarım yoktur hocam. Saatlerce konuşan insanlara söyle sen onu.

Valla ben sevgilimle konusurken bile çok güzel gitse de uykum varsa direkt uyuyordum. Kişiden kişiye değişiyor sanırsam.

@444065, yani insanlar sıkıldığında hep böyle şeyer yapıyor bana. Sıkılan insan olmaya hiç hakkım olmadı da sıkan insan hep bendim bee
Tam tersi... O benim. Küçüktüm, topuklu ayakkabı giyip salonda yürüdüm ve resmen uçtum o zaman.

Ankara'dan dönerken ne olduğunu anlatsam bana çok gülersin. Ağzımı gece yarısı sakızla doldurdum. Sabah uyandım koltuk hep sakız. Saçıma kadar vardı. Yıl 2006...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…