Nasılsınız?

Alıngan kişiler genelde de en kolay affedenler olur. Fazla takmamak lazım. Belki de ben çok duygusuzumdur

Hocam benim arkadaşım affedebilen tiplerden değil ya. Kalbi kırılmasın onun başka bir şey istemiyorum. Affetmek önemli değil.

Hocam alıngan birisine denmez ki böyle şeyler. İnsanlar anlayış göstermeyi bilmiyorlar. Bize cevap yazıp atlamasalar ölecekler sanki.
Hocam bakın uzatmayalım istedim, fakat siz hakkımda konuşmaya devam ediyorsunuz. Bende alıngan ve çabuk kalbi kırılan bir insanım. O yüzden karşımdaki kişiyi de kendi yerime koyarak davranırım. Kimseyi yoktan yere üzüp, kendime dargın etmem. Ayrıca ben kötü birşey söylediğimi düşünmüyorum, eğer kalbini bilmeden kırdıysam gelip barışabiliriz, arkadaşınız gelip benimle yaşadığı sorunu konuşamaz mı yani?

Bu aralar KPSS Ortaöğretime çalışıyorum. Memur olursam hayatım bir miktar daha iyi olucak gibi, hayırlısı.

Normalde hiç konuyu açasım yoktu ama siz mesaj yollayınca aklıma getirdiniz. Onun sizle bir işi yok şuan yani. Sorun çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…