Kötü be hocam, siz nasılsınız? Haftaya sınavlar başlıyor. Okul açılalı daha 1 buçuk, maksimum 2 hafta olmuş gibi geliyor bana. Dersler deseniz kötü, sınavda ne yapacağım hiç bir fikrim yok. Kendime ayırabildiğim vakit git gide azalmaya başladı, okuldan geliyorum ödev var, oradan dershane... Aynı tempoda 1 ay geçti, daha ilk aydan zorlanmaya başladım, 6-7 ay daha ne yapacağım bilmiyorum.
Hem zaten unuttum sayılır hocam. Arada bir aklıma geliyorda geçiyor diyelim. Kara Harp Okuluna hazırlanıyorum bir yanda boks bir yanda okul TYT'ye hazırlanma diğer yanda spor günüm boş geçmiyor. İnşallah nasip olur okula girip teğmen rütbesiyle mezun olduğumda hayallerim gerçekleşmiş olacak.
Vay be, ben sizi lisede sanıyordum. LGS normal sınavların toplanmış hali gibi, aşırı kolay. Stres yaparsanız daha kötü not alırsınız. Normal sınavlara çalıştığınızla bile LGS'de 400 üstü puan alınır. Önemli olan dersi gördükten sonra tekrar etmek, en akılda kalıcı şekil bu.
Vay be, ben sizi lisede sanıyordum. LGS normal sınavların toplanmış hali gibi, aşırı kolay. Stres yaparsanız daha kötü not alırsınız. Normal sınavlara çalıştığınızla bile LGS'de 400 üstü puan alınır.
Konuları falan anlıyorum da yeni nesil sorular zorluyor. Stres şimdilik denemelerde yapmıyorum, umarım ileride LGS yaklaşınca stres yapmam böyle devam ederim, beni asıl zorlayacak kısım tempoya alışmak olacak gibi duruyor. Neyse hocam yarın kurs var yatmam gerek, iyi geceler.
Konuları falan anlıyorum da yeni nesil sorular zorluyor. Stres şimdilik denemelerde yapmıyorum, umarım ileride LGS yaklaşınca stres yapmam böyle devam ederim. Neyse hocam yarın kurs var yatmam gerek, iyi geceler.