Sanırım sizde benim gibi hızlı duygu değişimi yaşıyorsunuz.Bazen iyi, bazen kötü hissediyorum. 1-2 saat öncesinde mood'um çok kötüydü mesela.
Sanırım sizde benim gibi hızlı duygu değişimi yaşıyorsunuz.Bazen iyi, bazen kötü hissediyorum. 1-2 saat öncesinde mood'um çok kötüydü mesela.
İşin sonunda keyfini çıkaracağını bilmek insanı iyi hissettiriyor.1 haftadır bilgisayar modifiyesi ile uğraşmaktan fıtığım çıktı, onun haricinde güzel.
@Samicenk Konuya neden beğenmedim emojisi attınız?
İşin sonunda keyfini çıkaracağını bilmek insanı iyi hissettiriyor.
Çok sanmıyorum ama olabilir lakin şimdide @sasi kahkaha emojisi attı. Anlamadım açık konuşayım."İyi değilim" demek istemiş sanırım.
Sizin için sevindim umarım böyle devam eder.Şu an tam istediğim gibi gidiyor, çok şükür.
Çok sanmıyorum ama olabilir lakin şimdi de @sasi kahkaha emojisi attı. Anlamadım açık konuşayım.
Sizin için sevindim umarım böyle devam eder.
Sanırım yorumlar bu kadardı. Bu konuya denk gelip biraz bile tebessüm oluşturduysam ne mutlu bana. Bütün forum kullanıcılarına iyi akşamlar.
Sanırım sizde benim gibi hızlı duygu değişimi yaşıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.