Nasılsınız?

Nihai barış hiçbir zaman var olmayacak. İnsanoğlu bencildir. Elbet birisi her zaman elindekinin fazlasını isteyen savaşlar asla son bulmaz. Benim düşüncem bu şekilde hocam.
Teknoloji gelişse de uzaya çıksak artık da insanlığın yarısı evrene dağılsa :D

Şahsen bende uzaya çıkanlar arasında olurdum.

AZ oradakileri yiyelim, yeter kendimizi yediğimiz :D

Teknoloji gelişse de uzaya çıksak artık da insanlığın yarısı evrene dağılsa :D

Şahsen bende uzaya çıkanlar arasında olurdum.

Az oradakileri yiyelim, yeter kendimizi yediğimiz :D

Uzayda şimdilik insanlık için hayal. Ne çok konuşmuşuz maşallah konuda herkesin ağzına ve elinze sağlık keyifli bir sohbetti herkese teşekkürler.

Uzayda şimdilik insanlık için hayal. Ne çok konuşmuşuz maşallah konuda herkesin ağzına ve elinze sağlık keyifli bir sohbetti herkese teşekkürler.
Ne kadar ilginç ki şimdi ki kullandığımız her şey. Bilgisayar, oyunlar, robotlar, arabalar, uçaklar ya da tost makinesi gibi ürünler bundan yüzlerce yıl önceki insanlar için hayaldi. Belki de en basiti 50 sene önceki insanlar içinde hayaldi. Lakin şimdi gerçek. Neler neler gelecek acaba. :D

Ne kadar ilginç ki şimdi ki kullandığımız her şey. Bilgisayar, oyunlar, robotlar, arabalar, uçaklar ya da tost makinesi gibi ürünler bundan yüzlerce yıl önceki insanlar için hayaldi. Belki de en basiti 50 sene önceki insanlar içinde hayaldi. Lakin şimdi gerçek. Neler neler gelecek acaba. :D

Zaten insanlık son 100 yılda bütün bir tarihten daha çok gelişti. Tarihi saat yapsaydık sadece son yarım saati falan gelişme ve günümüz olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı