Nasılsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayaller hayatlar dünyasında yaşıyoruz. Herkes bir tekme atıyor. Nvidia AMD Samsung Micron Hynix dolar bunlar hep sırtımızdan bıçaklıyor bizi. Şu hayattan bir tane 1050 Ti istedim olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekte sürünüyorum psikolojim bozuk depresyondayım yorgunum başım ağrıyor ama iyi diyelim iyi olalım.

Havalardandır umarım, geceleri de sıcak bu da yorgunluk yapıyor. Bol su, bilinçli istirahat.

Leyla ile Mecnun tekrar olsa keşke.
Breaking Bad izleyin

Fena değil, şu sıralar yandığımdan dolayı keşke güneş kremi sürseydim diye geçiniyorum o kadar
Ya siz nasılsınız @Ali Güngör ?

Sebamed 50 faktör, on numara beş yıldır. Mısır'da test ettim onayladım. İyiyiz

Tatilden sıkıldım neyse ki dedem sağolsun, istediğimi alıyor reisim.

Değişiklik yapın ama tadını çıkartın uzun tatilleri özlüyor insan sonra Dedelerin ellerinden öpelim:

Hayaller hayatlar dünyasında yaşıyoruz.Herkes bir tekme atıyor.Nvidia amd samsung micron hynix dolar bunlar hep sırtımızdan bıçaklıyor bizi.Şu hayattan bir tane 1050 ti istedim olmadı.
Madencilik dalgası geçti gibi, önümüzdeki nesil daha dengeli olur umarım.
Bizi boş verin abi, sizin haliniz nicedir ondan haber alalım önce

Halimiz iyi, Recep uzun yıllardır çıkmıyordu bir izne çıktı. Bir güzel yüzecek

Ekipte genel olarak biz yaz sıcaklarından gece uykuları şaşmış durumda. Onun haricinde ekibe geçtiğimiz dönem katılan arkadaşlar "Abi hep bu kadar yoğun muydunuz?" diye sordu mesela bugün, şöyle bir gülümsedim Yoğun, hep yoğun ve dev gibi bir liste var ama hiç şikayetçi değilim. Klonlanabilmek dışında bir isteğim yok

Arada bir gündem meseleleri tepeden bastırıp can sıksa da kendi içimizde iyiyiz aslında. Öğlen molalarında beraber Türk kahvesi içip sohbet ediyoruz, ekip içi muhabbetlerimiz güzel. Dönüp sitede Sosyal'de konulara bakıyorum hoşuma gidiyor Ülkedeki en güler yüzlü, en akıllı insanlardan bazılarını görüp nasıl mutlu olmayayım?

Teşekkürler.
Doları takip etmekten haller oldu. Bir tatile daha ihtiyacım var. Tatile çıkıp rahatlayacağım.
Uzun vadede yükselişi sürecek, tatil iyi gelir.
Bide yazma sorunlarım olduğundan technopat sosyalden hep ban yiyorum.

Dikkatsizlik mi acaba, bazen de sağlık sorunu göstergesi olabiliyor aman dikkat.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…