Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakiyorum da herkes sıkıntıli yorumlar atmis. Sonuna kadar mucadele edin dostlar. Her turlu olumsuzluguma ragmen bir yandan staj dosyasi dolduruyorum bir yandan gelecek kaygisi ile bas ediyorum daha dogrusu edemiyorum. Ama yine de hayat devam ediyor hal boyle olunca yoluma son hizla devam ediyorum ne kadar hasta da olsam ve ne kadar sikıntılı gunlerim de olsa yilmadan hedeflerime dogru gidiyorum. Bir cok zorlugu geride biraktim ve zorluklara karsi direnc kazandim hal boyle olunca sorunlar isterse dag kadar olsun devam ediyorum hayata. Yilmayin arkadaslar calisin kitap okuyun vs. ama yine de bos durmayin.
Kendimi bildim bileli ne denize ne havuza giremedim. Bu aralar çok istiyorum şu tatil beldelerine gidip bol bol su içinde olmayı ama işte, sağlık el vermiyor. Yine kendimi bildim bileli kulak zarlarım delik olduğu için banyoyu bile zor yapıyorum. Tatile gidenler benim içinde yüzsünler. Bu derdimin dışında başka derdim yok çok şükür iyiyim.
Sıkılmış durumdayım. Tatilimi bırakıp iş hayatına başladım ama istediğim bu değil ne yazık ki. Mersin'e dönüp lojistik işi yapmak istiyorum ve yardımcı olabilecek birini bulsam muazzam olacak.