NAT Geo kanalları sadece Digitürk'te mi?

Jungleralperen

Hectopat
Dostlar merhaba, geçtiğimiz ay Digitürk'ü kapattık. Ancak NAT geo kanalları da kanal listesinden silindi. Tekrar kanalları eklemek istedim ama yapamadım. NAT geo kanalları sadece Digitürk bünyesinde mi bulunuyor? Herhangi bir servis kullanmıyoruz sadece çanak ve uydu sahibiyiz. Bu kanalları kullanabilir miyiz?

Kullanamazsın ve ekleyemezsin ama tivibuda da var kendimden biliyorum
Kanal ekleme kısmından kanalın frekans bilgilerini bulup kaydedersem yine de mi izleyemem? Yoksa bu durum kanalın satın alınmış olmasından dolayı mı böyle? Tivibu kullanıyorsan ve kanal sende varsa o zaman Türksat kanalın yayını vermiyor demektir

Kanal ekleme kısmından kanalın frekans bilgilerini bulup kaydedersem yine de mi izleyemem? Yoksa bu durum kanalın satın alınmış olmasından dolayı mı böyle? Tivibu kullanıyorsan ve kanal sende varsa o zaman Türksat kanalın yayını vermiyor demektir
Hocam şifreli kanal bunlar, öyle frekansla ekleyemezsiniz. Yine Türksat uydusundan geliyor ama şifreyi sadece satın almış firmaların uyduları açıyor. Bildiğim kadarıyla Digiturk, Tivibu, Turkcell TV ve D-Smart'ta mevcut.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı