NAT geo outdoor bot nasıldır?

Kullanılır mı? Kullanılır. Satışı Boyner'de diye biliyorum, yanılıyor olabilirim. Kaliteli mi? Değil, tavsiye etmiyorum. The North Face, Skechers, New Balance tavsiye ederim. Farklı ürün gönderme durumu olacağını sanmıyorum.

Geçen gün boyner'den satın aldım bu gün elime ulaştı. Malzeme kalitesi gayet iyi. Görünüşü Fotoraftan kat kat daha iyi.

Kullanılır mı? Kullanılır. Satışı Boyner'de diye biliyorum, yanılıyor olabilirim. Kaliteli mi? Değil, tavsiye etmiyorum. The north face, skechers, New balance tavsiye ederim. Farklı ürün gönderme durumu olacağını sanmıyorum.

Hocam Nat Geo ile The North Face'i mi karşılaştırıyorsunuz? 😳 dalga geçiyorsunuz sanırım. The north Face'in boynerdeki en ucuz botu 2.599 TL. Biz ise 500 küsur liralık Bot'dan bahsediyoruz. Tavsiye ettiğiniz markaların botları bu bot ile karşılaştırılamaz. Arada dünya kadar fark var. Tabili 2600 liralık bot çok daha iyi olacak. Ayrıca Tavsiye etmeme sebebinizi merak ediyorum.

Arkadaşlar az önce linkteki botu aldım kullanan var mı acaba? Aynısını arkadaşım 500 civarına aldığını söyledi Boyner'de de farklı ürün gönderme olayı yoktur umarım. Bu arada indirimle birlikte 360'a denk geldi.

Hocam bu arada resimde fermuarlı gözüküyor ama bana gelen fermuarlı değil. Zaten giymesi çok rahat. Ayağa oturuyor,Dış yapısı sağlam kaliteli ve güzel bir ayakkabı.

Son düzenleme:
Hocam Nat Geo ile The North Face'i mi karşılaştırıyorsunuz? 😳 dalga geçiyorsunuz sanırım. The north Face'in boynerdeki en ucuz botu 2.599 TL. Biz ise 500 küsur liralık Bot'dan bahsediyoruz. Tavsiye ettiğiniz markaların botları bu bot ile karşılaştırılamaz. Arada dünya kadar fark var. Tabili 2600 liralık bot çok daha iyi olacak. Ayrıca Tavsiye etmeme sebebinizi merak ediyorum.
Galiba haklısınız. Evet, bu markalarla karşılaştırılmamalıydı... Tavsiye etmeme sebebim tamamen kalitesiyle ilgiliydi. Her iki markayı kullanmış biri olarak söylüyorum bunu. Ben de sizler gibi "Nat Geo" ismine aldanıp Boyner'den almıştım ve birinci ayında dikişleri atmıştı ve konfor karşılaştırmasında ciddi fark vardı. Buna istinaden söyledim. Her konuda lükse kaçmayı biliyoruz gerekli, gereksiz. Lükse kaçılacaksa bu sağlığımızla ilgili olmalı diye düşünüyorum, şunla bunla değil. Kırıcı olduysam özür dilerim.

Geçen gün Boyner'den satın aldım bugün elime ulaştı. Malzeme kalitesi gayet iyi. Görünüşü fotoğraftan kat kat daha iyi.

Hocam NAT geo ile the north Face'i mi karşılaştırıyorsunuz? 😳 dalga geçiyorsunuz sanırım. The north Face'in boynerdeki en ucuz botu 2.599 TL. Biz ise 500 küsur liralık Bot'dan bahsediyoruz. Tavsiye ettiğiniz markaların botları bu bot ile karşılaştırılamaz. Arada dünya kadar fark var. Tabili 2600 liralık bot çok daha iyi olacak. Ayrıca tavsiye etmeme sebebinizi merak ediyorum.

Hocam bu arada resimde fermuarlı gözüküyor ama bana gelen fermuarlı değil. Zaten giymesi çok rahat. Ayağa oturuyor, dış yapısı sağlam kaliteli ve güzel bir ayakkabı.

Fermuarsız gelirse iade ederim usta çünkü bunun adı dolandırıcılık olur.

Şimdi müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim. Durumu ileteceklerini söylediler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı