Çözüldü National Geographic'in memeliler hakkındaki belgeselin adı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vaper06

Megapat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eskiden benim kayıt etmiş olduğum bir video da denk geldi. Şimdiden belirteyim belgeselin maalesef videosu yok bende bulabilirdim. 5 Yıl falan geçmiş. Şu tarihte görmüşüm 2018-06-21 04-09-55 videoda 1:15 saniyede National Geographic dediğini duyabilirsiniz. Ben o zaman sırtlanlarla alakalı belgeseller izliyordum sırtlanlarla alakalı olabilir. Çok aradım ama bulamadım. Bulabilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim. Tuncel Kurtiz veya Selçuk Yöntem seslendirmesine benziyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu değil. %90 sırtlan aslan belgeseli ya da sadece çıta belgeseline benziyor. Youtube'dan izlemiştim Youtube'da olabilir hala belki eski belgesellere bakılarak. Büyük ihtimalle videodaki sesten bilen çıkar diye umut ediyorum inşallah. Paylaştığım video da atletik diyor ve vahşi diyor bunları birleştirirsek sırtlan veya aslan gibi türler çıkıyor. Senin attığın şeyin Türkçe belgeseli bile yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Şuna falan benziyor ama National Geographic'in olması lazım.

Pardon attığın belgeselin Türkçesi var ama yinede o değil. Benim videomdaki belgeselde Tuncel Kurtiz seslendiriyor gibi geliyor bana.

Arkadaşlar ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz yemin ederim bugün çok mutlu oldum bulunca 2 gündür tamamen kendimi bulmaya vermiştim hiçbir işimi yapmadım sonunda buldum hatta mutluluktan gözümden yaş geldi. Dediğim gibi rahmetli üstad Tuncel Kurtiz seslendirmesi 💕BBC yayınlanan bir belgeselmiş. BBC | Hayat: 7- Av ve Avcılar Konuyu 80 kişi görmüş belki merak etmişlerdir diye atayım dedim. 19:26 dk

Eskiden benim kayıt etmiş olduğum bir video da denk geldi. Şimdiden belirteyim belgeselin maalesef videosu yok bende bulabilirdim. 5 yıl falan geçmiş. Şu tarihte görmüşüm 2018-06-21 04-09-55 videoda 1:15 saniyede National Geographic dediğini duyabilirsiniz. Ben o zaman sırtlanlarla alakalı belgeseller izliyordum sırtlanlarla alakalı olabilir. Çok aradım ama bulamadım. Bulabilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim. Tuncel kurtiz veya Selçuk yöntem seslendirmesine benziyor. Oyunun adı ne diye soran olabilir şimdiden cevaplayım. Arma 3 :)

bu olabilir mi?

Bu değil. %90 sırtlan aslan belgeseli ya da sadece çıta belgeseline benziyor. Youtube'dan izlemiştim Youtube'da olabilir hala belki eski belgesellere bakılarak. Büyük ihtimalle videodaki sesten bilen çıkar diye umut ediyorum inşallah. Paylaştığım video da atletik diyor ve vahşi diyor bunları birleştirirsek sırtlan veya aslan gibi türler çıkıyor. Senin attığın şeyin Türkçe belgeseli bile yok.
Şuna falan benziyor ama National Geographic'in olması lazım.

Pardon attığın belgeselin Türkçesi var ama yinede o değil. Benim videomdaki belgeselde Tuncel Kurtiz seslendiriyor gibi geliyor bana.

Arkadaşlar ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz yemin ederim bugün çok mutlu oldum bulunca 2 gündür tamamen kendimi bulmaya vermiştim hiçbir işimi yapmadım sonunda buldum hatta mutluluktan gözümden yaş geldi. Dediğim gibi rahmetli üstad Tuncel Kurtiz seslendirmesi 💕BBC yayınlanan bir belgeselmiş. BBC | Hayat: 7- Av ve Avcılar Konuyu 80 kişi görmüş belki merak etmişlerdir diye atayım dedim. 19:26 dk

Son düzenleme:
Çözüm
Bu yüzden takip ediyordum konuyu, teşekkür ederim.
Konuyu takip etmene sevindim. :)
Şuna falan benziyor

Bu arada son video Dailymotion attığım videoyu bile bulmuştum geçen buda yanında bonus gibi geldi. :) onu da merak edenler olursa diye onu atayım. BBC | Hayat: 3- Memeliler 23:53 dk

Konuyu takip etmene sevindim. :)

Bu arada son video Dailymotion attığım videoyu bile bulmuştum geçen bu da yanında bonus gibi geldi. :) onu da merak edenler olursa diye onu atayım. BBC | Hayat: 3- Memeliler 23:53 dk

Ya bu konuyu bu kadar beğenileceğini düşünmemiştim son bir kez daha araştırma daha yapayım dedim sizin için tam çözüm olması için. Çektiğim videodaki her konuşmanın dakikasını buldum.

00:52 "Bu garip izler canlı türünün zor rastlanır izine işaret ediyor"
08:35 "hiçbir şeyin gördünüğü gibi olmadığı tuhaf dünya."
6:00 "Memeliler canlı türlerinden ayıran özellik"
17:02 "Atletik özellik can alıcı önem kazanacak"
19:26 "Böyle zamanlarda memliler en gelişmiş silahları olan beyinlerini kullanırlar"

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı